93. Kecskeméti Ünnepi Könyvhét – Országszerte csaknem egy héten keresztül középpontba kerül a KÖNYV, az olvasás. Kecskeméten a Katona József Könyvtár előtt felállított sátraknál június 8. és 11. között kínálják az olvasnivalót a könyvesboltok és a kiadók. A Weninger házaspár is dedikálja könyveit a Könyvtár előtti könyvsátraknál.

weninger hazaspar

Weninger Endre és Weninger Erzsébet 2022. június 9-én dedikálja könyveit azok számára, akik nem tudtak részt venni a bemutatókon, de szeretnék elolvasni írásaikat.

Kapható lesz:

Weninger Endre: Híres magyar nők (2020)

A könyvben a híres női személyiségek sora mintegy 1100 év történelmi ívén helyezhető el. Teljesen eltérő korszakokban és feltételek között éltek, de mindenképpen példaképek a mai irányvesztett világban. 35 magyar nő olvasmányos életrajzát olvashatjuk a könyvben, melyet Antalffy Yvette grafikus korhű rajzai díszítenek.

Weninger Endre: Magyar miniszterelnökök (2021)

Miniszterelnökeink közül húszat választott ki a szerző. A szelekcióban az vezérelte, hogy vagy nagy és pozitív hatást gyakoroltak hazánk fejlődésére, vagy olyan korszakban voltak kormányfők, amikor országunk válságos, olykor tragikus helyzetbe került.

Weninger Erzsébet: Kölyökkorom kalandjai (új, átdolgozott kiadás: 2021)

Egy 13-14 éves srác kalandjaival ismerkedhetünk meg, szomorú-boldog sorsával. Sokan próbálnak segíteni neki a padlóról felállni, és közben rájön, hogy jobb, ha ő is küzd élete jobbrafordulásáért. Ifjúsági regény, de a szülők és nagyszülők, valamint a pedagógusok is sokat profitálhatnak belőle a gyermeknevelés terén.

A Montázsmagazin antológiái

Az idén 10 éves Montázsmagazin 2014 óta hét antológiát adott ki. A hetediknek június 11-én lesz a bemutatója a kecskeméti Katona József Könyvtárban. A korábbi irodalmi és képzőművészeti antológiákból kínálunk eladásra példányokat, melyeknek szerzői az ország legkülönbözőbb pontjain élnek. 

A Weninger házaspár szeretettel várja barátait, ismerőseit, olvasóit!

weninger hazaspar

 

Weninger Endréné

Kapcsolódó cikkünk