A Montázsmagazin (kulturális és életmód magazin – www.montazsmagazin.hu) havonta egy alkalommal kulturális-beszélgetős estet szervez Kecskeméten a Katona József Könyvtár kávézójában, hogy minél több olvasónkkal megismerkedjünk. Barátságos környezetben, egy kávé vagy tea mellett tölthetünk el egy kellemes órát a vendégeinkkel.

 

montazs-est

 

Olyan családokat, családtagokat hívunk meg vendégségbe, ahol két vagy több generáció örököl és folytat valamilyen nagyszerű mesterséget, hivatást, tevékenységet, s ez által példa értékű lehet a munkájuk és személyiségük sokunk számára, hiszen még inkább emberközelbe hozzuk őket. (A rendezvényeken elhangzott program írott, szerkesztett formában is megjelenik majd a Montázsmagazinban.)

A Montázs-est minden hónapban, a hónap utolsó szombatján 17.00 és 18.30 óra között várja vendégeit. A programok első fele kötött, a másodikban a hallgatóság szabadon beszélgethet egymással és az est vendégeivel egy kávé, tea vagy ropogtatni való mellett. A beszélgetéseket különböző kulturális csemegék (zene, vers, ének stb.) színesíthetik majd, némi játékkal vagy játékossággal fűszerezve.

Az első alkalommal a kecskeméti Turai család két tagja, dr. Turai G. Kamil esztéta, Pilinszky díjas költő és leánya, dr. Turai Laura PHD, költő, az irodalomtudományok doktora lesz a vendégünk. Az est moderátora Szeli Sára író, előadóművész. A gyertyafényes, meghitt kulturális estre szeretettel várunk minden kedves barátunkat, ismerősünket, olvasónkat, vagy jövendőbeli olvasónkat!

Weninger Endréné Erzsébet, a Montázsmagazin tulajdonos-szerkesztője és Weninger Nóra főszerkesztő

 

 

 

Hozzászólások