Csillagok üzenete – Indul a Vasárnapi Mesébelépő játék a Cirókában. Bár az új évad már augusztusban elindult, egyelőre még csak a kulisszák mögött folyik a munka a Ciróka Bábszínházban.

mesebelepo

Szeptember 18-án azonban a közönség részére is megnyílnak a kapuk.
10.30-kor Az aranyszőrű bárány mókás történetével indul a Vasárnapi Mesébelépő játék.
Ebben az évadban egy – a csillagok üzenetét hordozó – mágikus kő tulajdonosai lehetnek azok, akik legalább nyolc hétvégén ellátogatnak a bábszínházba.

„Amikor felnézel az égboltra, megszámlálhatatlan csillag ragyog le rád. Mindegyiknek üzenete van a számodra: legyél bátor, segítőkész, türelmes, kitartó, becsületes, barátságos, igazságos, szeretetteljes! Vannak csillagok, amelyek elhagyják az égboltot… Ezek, miután földet értek, kővé dermednek, mágikus erejük azonban megsokszorozódik.”

Egy ilyen mágikus kő birtokosa lehet az, aki vasárnaponként legalább 8 alkalommal ellátogat a bábszínházba.
Az első matricára szeptember 18-án lehet szert tenni. Az új évad hétvégi előadás-sorozatát Az aranyszőrű bárány mókás története nyitja meg, a következő vasárnap pedig Vitéz László püföli majd újra az ördögöket nagymamucikája báli legyezőjével.

Az aranyszőrű bárány

A Vasárnapi Mesébelépő játék ezúttal is május végén, a Cirókás Napon zárul.

Aki az évad során a legtöbb matricát gyűjtötte össze, a bábszínház Tiszteletbeli Társulati Tagja lehet. Fényképe felkerül a Ciróka tablójára, és a következő évad valamennyi előadásán vendégként vehet majd részt.

Ciróka Bábszínház

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások