Jelölési lehetőség Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra – Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány 2022. szeptember 16-án ismét elindítja az idén 5 éves Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.

orvosi dij

Gondoskodni jó, segíteni öröm! Egy rendkívül nehéz időszak után sem szabad elfelejtenünk a körültekintő, felelősségteljes viselkedés fontosságát. Az odafigyelés, egymással való törődés jó esetben a mindennapjaink részét képezik, mellyel megőrizhetjük saját egészségünket és a körülöttünk élőkét is.

Az Orvosi Díjra a jelölési időszak 2022. szeptember 16-án indul.

Ennek során a páciensek személyes történeteikkel jelölhetik orvosaikat egészen 2022. november 16-ig. A díjra a jelölési időszak alatt bármely Magyarországon praktizáló orvost lehet jelölni, kivételt képeznek az előző év díjazottjai.

Az előző években számos felemelő és gondoskodó orvosi ellátásról olvastunk, ezúton is köszönjük, hogy megosztották velünk és más olvasókkal.

Friss információkért kövesse figyelemmel a szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalt, ahol a jelölés és a szavazás menetéről is részletesen tájékoztatjuk.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj

 

Hozzászólások