Hamarosan elérkezünk az idei Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj szavazási időszakának kezdetéhez. (Szavazási időszak: 2020. február 16 – március 16.)

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Idén ősztől az alapítvány a díjat az egészségügyi szakdolgozókra is kiterjeszti, hiszen áldozatos munkájuk épp annyira köszönetet érdemel, mint az orvosoké.

Az elmúlt hónapokban számos megható és szívhez szóló személyes történetet olvastunk, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a jelölési időszak lezárult! A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra az idei évben országszerte közel 300, a gyógyítás iránt elkötelezett, példaértékű munkát végző szakembert javasoltak a betegeik. Köszönjük jelöléseiket!

Orvosát voksa leadásával juttathatja közelebb a díj eléréséhez. A szavazási időszak (2020.02.16-2020.03.16.) alatt már csak a jelölt orvosokra lehet leadni a voksokat.

Szavazni a Díj honlapján, 2020. március 16. éjfélig lehet ITT. A jelölt orvosok közül kizárólag azok kerülnek fel a listába, akik hozzájárulásukat adták a szavazáson való részvételhez!

Szavazatot leadni, valamint a szavazás állásáról tájékozódni a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu  weboldalon tud.

Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány

(A Montázsmagazinban ITT olvashatunk Szent-Györgyi Albertről.)

 

 

Hozzászólások