A Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre és a Toll és Ecset Alapítvány Versíró pályázatot hirdet, immár negyedik alkalommal.

Témája: Szülőfalum, szülővárosom, kedvenc falum vagy kedvenc városom. (A címe ne ez legyen, mert akkor sok egyforma című alkotás lesz.) Formai megkötés nincs.

 

varos_sopron

 

A beérkezés határideje: 2016. augusztus 15. Nevezési díj: versenként 1.000 Ft. A beküldött műveket szakértő zsűri fogja elbírálni. A versek elküldhetők

• E-mailben a következő címre: nagyleva54@gmail.com
• Hagyományos postai úton: Nagy L. Éva, 6000 Kecskemét, Ág u 24.

A nevezési díjat a Toll és Ecset Alapítvány számlájára kérjük átutalni vagy befizetni. Bankszámlaszám: 10402506-49525757-50511015 (K&H Bank)

A három legjobb vers beküldője értékes könyvjutalomban részesül, valamint meghívást kap a szeptemberben megrendezésre kerülő Versmondó kulturális délutánunkra. Itt színművészek tolmácsolják majd a legjobb verseket. Szeretettel várjuk a pályaműveket!

 

magyar falu0

 

Megjegyzés: A pályázatnak nem feltétele, hogy a beküldött mű megjelent-e már valahol. A pályázó azonban a vers beküldésével elismeri és bizonyítja, hogy a saját versét küldte el hozzánk és nem másét. A felelősség őt terheli, szerzői-jogi kérdésekkel nem foglalkozunk.

Üdvözlettel: A Toll és Ecset Alapítvány kuratóriuma
Weninger Endréné, Szabó Katalin, Menyhei József, valamint az alapító, Nagy L. Éva

 

 

Hozzászólások