Egy különleges kislány különleges tortája a 11. születésnapján. Az alábbi fotó díszíti majd Fanni tortáját születésnapja alkalmából. A súlyosan- halmozottan sérült kislány 11 éves, bár elmondani nem tudja, “él-hal” a kutyákért, különösen Kikiért, aki terápiás kutya. Ő a legfontosabb számára!

FanniKiki

Fanni és Kiki sokat köszönhetnek egymásnak! Fanni egy különleges kislány, aki abban az igen szerencsés helyzetben van, hogy egy igazi Csodakutya, Kiki segíti a mindennapjait. Kiki terápiás kutya, aki kis gazdájával komoly megmérettetésre készül azért, hogy személyi segítő kutya legyen. Sikeres vizsgájuk után nemcsak otthon lehet majd Fanni segítője, de elkísérheti Őt mindenhová, ahová csak szeretnék!

A terápiás fejlesztés elengedhetetlen ahhoz, hogy a korai fejlesztésre szoruló, autizmussal élő, tanulásban akadályozott, értelmileg akadályozott, beilleszkedési-, tanulási-, magatartási problémával/zavarral élő, súlyosan- halmozottan sérült, iskolaelőkészítésre jelentkező, részképesség zavarral (disz.) élő, szorongó, félő, gátlásos gyermekek, a hátrányos helyzetű, sérült emberek teljesebb életet élhessenek. Ha önellátásuk javul, kommunikációjuk fejlődik, emberi kapcsolataik pozitívan változnak, hasznosabb tagjaivá válnak a társadalomnak, kevésbé szorulnak segítségre, életminőségük javul.

A Csodakutya Alapítvány 2009 óta több száz sérült gyermek állatasszisztált terápiás fejlesztését biztosítja.

 

Az Alapítvány weboldala