Nyár. Várjuk nagyon hónapokig, álmodozunk, tervezgetünk. Aztán hirtelen megérkezik, és mi gyorsan fejest ugrunk bele, élvezzük a színeit, ízeit, illatát. Hiszen milyen csodálatos dolog belefeledkezni egy napraforgómező látványába, görögdinnyét majszolni, és érezni a hamisítatlan nyári illatot.

weleda nyar4

Ha néhány szóval szeretnénk jellemezni a tipikus nyári illatokat, ezek egészen biztosan közöttük lennének: friss, virágos, érzéki.
Nem véletlen, hogy ezeknek az illatjegyeknek felelnek meg a Weleda kínálatában most megjelent nyári parfümök is, amelyek a szépséges Jardin de Vie, azaz az élet kertje elnevezést kapták. A három illat közül egészen biztosan mindenki tud választani: a citrusos, a rózsás, vagy a gránátalmás parfüm kellemes kísérője lehet a romantikus nyári estéknek.

weleda nyar2
Mert hát milyen a nyár elsősorban? Friss és üde. Ahogy a bőrünkön érezzük a nap sugarait, belélegezhetjük az egész évszak életörömét. A citrusos Jardin de Vie parfüm illatát az életerőt sugárzó grapefruitnak és mandarinnak köszönheti, és ezt használva tényleg úgy érezhetjük, hogy magát a nyarat viseljük a bőrünkön. Az illat egy varázslatos, gondtalan fényes napra emlékeztet, benne a homoktövis a bőr ápolásáért felel, a grapefruit lelkesít és életkedvet ébreszt, mindezt kiegészíti a mandarin gyümölcsösen édes és a szantálfa megkapóan gyengéd illata. A sportos életmód kedvelői egészen biztosan rajongani fognak ezért az illatért.

Aki inkább romantikus alkatnak tartja magát, bizonyára a virágos-harmonikus rózsás változatra voksol. A rózsa a szerelem és a szépség szimbóluma, illata virágosan nemes, ez a parfümben is a költészetet idézi fel. Mindezt kiegészíti a lágy és frissességet kölcsönző geránium és az enyhén púderes, fűszeres ylang-ylang, amelytől a parfüm rendkívül kiegyensúlyozott lesz. Vízparti andalgások, meghitt randevúk tökéletes kiegészítője lehet ez a Jardin de Vie kompozíció.

weleda nyar3
És ha valaki igazán be szeretné vetni magát, érzéki és egzotikus hatásra vágyik, akkor a gránátalmás termékcsalád ihlette változat lesz a választottja. Egy-két fújás a parfümből és máris a mesés Keleten érezhetjük magunkat. A vanília lágy illata mély érzékiséget sugároz, a narancs gyümölcsössége pedig életkedvet áraszt. A davana olaj aromája egzotikus tájak hangulatát idézi, és a fantázia birodalmába repít. Ez a kompozíció egyértelműen titokzatos, nyáresti nőiességet kölcsönöz viselőjének, így egészen biztos, hogy aki ezt választja, bármely társaságban a figyelem központjába kerülhet majd.

Aki tehát vágyik valami könnyed és igényes újdonságra ezen a nyáron, próbálja ki a Jardin de Vie parfümök számára legvonzóbb tagját!

További információ: www.weleda.hu
A Weleda facebook oldala

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások