Király Viktor nagyszabású ingyenes koncertjével folytatódik június 24-én 20.30 órai kezdettel a „Ha péntek, akkor Villány” elnevezésű programsorozat Villány Város Önkormányzata szervezésében.

villany pentek
Az idei nyáron is izgalmas, ingyenes programokkal, a legszebb villányi borokkal és a borvidék egyedülálló, pezsgő hangulatával várja a Villányi Rendezvénytér a kultúra és a borok kedvelőit május 13. és augusztus 19. között. A péntek esti koncertek utáni jó hangulatról – a finom nedűk mellett – 2.00 óráig tartó utcabál gondoskodik.

A június 24-i Király Viktor koncertet augusztus 5-én a Supernem, augusztus 19-én pedig a Margaret Island produkciója követi.

A programsorozat néhány éve a helyi és a környékbeli lakosok szórakoztatására jött létre. 2014-től koncepcióváltást követően a rendezvény elsődleges célja, hogy egy programkínálati hézagot töltsön ki a régióban, így elsődlegesen a fiataloknak és középkorosztálynak kínál egy estés kikapcsolódási lehetőséget a minőségi borok városában. A programsorozat mára a régió meghatározó, a fiatalok körében közkedvelt zenei eseményévé nőtte ki magát, amelyre az elmúlt évben közel 16.000-en látogattak el.

Az esti főprogram:

19.00 Előzenekar: Lékkör
20.30 Király Viktor

Kitelepülő borászatok:

Maczkó Pincészet
Günzer Zoltán Pincészete
Lelovits Pincészet
Joó Pincészet

A részvétel ingyenes!

Hozzászólások