Sürgősen ajándékra van szükséged, de nem tudod, hogy mit válassz? Egy egyedi és stílusos figurával bárkit lenyűgözhetsz, legyen szó születésnapról, esküvőről vagy éppen ballagásról. A legkedveltebb alkotások között találhatsz More Than Words és Willow Tree figurák változatait egyaránt.

Utóbbiak Susan Lordi művész nevéhez fűződnek. De vajon melyek a legszebb figurák? Ebből a cikkből minden kiderül!

figurak

A szobrok és figurák kínálata

A Szavak helyett webáruház prémiumminőségű figurái a lelki megnyugvást és a szeretetet jelképezik. Ezekkel az érzésekkel mindenki találkozott már az élete során, így remek ajándéknak bizonyulhatnak szinte bárki számára. Az alkotások alakjai szabadon értelmezhetőek, ami mindennél személyesebbé teszik azokat.

A webáruház kínálatában szereplő minden egyes szobor egy-egy jellegzetes pillanatra emlékezteti a tulajdonosát. Az angyalos figurák szinte bármikor tökéletes meglepetések lehetnek. Ezek békét és megnyugvást árasztanak magukból, emellett pedig a szeretet és a hit szimbolikái is. A webshopban található darabok között bárki könnyedén találhat a szerette számára egy tökéletes ajándékot.

Ott van például az “Őrangyal” nevet viselő változat, amelyet maga Susan Lordi alkotott meg. A szoborsorozat tagja közvetíti többek között a bátorságot és a közelséget egyaránt. A tervező a faragvánnyal azt szerette volna elérni, hogy a termék egy védő és óvó szellemet szimbolizáljon. A művész egyedi figurái gyantából készülnek, amelyekhez ólommentes festéket használt.

A virágos szobrok között pedig megtalálható a “Bőség” nevet kapó figura. Ez egy majdnem 15 cm-es faragvány, amely szintén az előbb említett tervezőhöz köthető. Ezzel a darabbal bárkinek kifejezhetjük, hogy mennyire fontos a mi életünkben. A virágos változatokhoz tartozik a “Virágzás” és a “Neked” címet viselő termék is.

More Than Words figurák

Természetesen más gyártó művei is a kínálatban vannak. Ott van például a More Than Words, amely forgalmazza az “Élet lángja”, a “Gyógyulás angyala” és a “Kertitündér” darabokat is. Előbbi az ártatlanság egyik jelképe, amit a tulajdonosa szinte bárhová elhelyezhet a házon belül.

Kiváló választás lehet pároknak az “Elsöprő szerelem” nevet viselő termék is. Ez életünk különleges pillanatait és kapcsolatait fejezi ki. A művészien megalkotott szobrok minden egyes darabja szeretetet és érzelmeket közvetít. A gyártóhoz tartozik továbbá a “Szeretet ajándéka”, a “Hű Társ” és az “Egy pillanat az időben”. Ezek mindegyike tökéletes meglepetés lehet bárki számára, akit fontosnak tartunk az életünkben.

Ha egy igazán egyedi és szívhez szóló ajándékot szeretnél szerelmednek vagy családtagodnak akár szavak helyett is, akkor bátran nézz körül a webáruházban.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások