Miért viseljünk inget? A válasz egyszerű: jól kombinálható, kreatív és stílusos. Emellett pedig nagyon trendi. Aki nem hiszi, járjon utána. Íme 5 bizonyíték arra, hogy az idei tavaszi-nyári szezont nem úszhatod meg ing nélkül. És nem is akarod.

ing

Elegáns viselet

Mind munkahelyre, mind alkalmi viseletnek megfelelő lehet egy jól megválasztott klasszikus, karcsúsított ing. Elegáns és nőies darab. Idén divatosak a derékban húzott ingek vagy a buggyos ujjú blúzok. Választhatunk hozzá chino nadrágot vagy ceruzanadrágot, esetleg egy trendi kockás szoknyát. Az ingek egyik legnagyobb előnye, hogy kiegészítők függvényében bármelyik korosztály számára megfelelő viselet lehet egy csinos ing. Miért? Mert örök darab.

Minden alakra találsz inget vagy ingruhát

A tévhittel ellentétben az ing nem csak egy bizonyos alkatnak áll jól. Ráadásul a divatipar az utóbbi időben nagyon kreatívan játssza ki az ingvonalat. Tulajdonképpen az ingek, ingruhák és blúzok szinte minden variációját divatba hozták. A laza, férfias szabású, úgynevezett oversize ingek főleg a V-alkatú hölgyeknek, illetve a vékonyan sportos lányoknak állnak jól.

A körte alkatúaknak a derékban kötött, de A-vonalú szabású ingruhát javasoljuk, míg a hagyományos homokóra ezt a vonalat is választhatja, de akár a klasszikus egyszerű, karcsúsított inget is viselheti farmerral.

Jól kombinálható

Akár többféle módon is hordhatjuk ugyanazt az inget. Nézzünk például egy klasszikus szabású, egyszerű fehér darabot. Felvehetjük slim fit farmerrel és sportcipővel, ha épp laza, de stílusos megjelenést szeretnénk.

Egy csinos szoknyával kiváló alkalmi viseletté válik a klasszikus ruhadarab, elegáns magas sarkúval pedig fokozhatjuk a hatást. Így aztán utcai vagy alkalmi viseletként is helytálló lehet a szettünk. A két stílus közötti átmenetet képviselve ceruzanadrággal is felvehetjük az inget, nőies szandállal vagy félcipővel.

Stílusosan laza is lehetsz benne

Mivel idén az ingek terén bármi megtörténhet a divatban, ezért semmi akadálya nincs annak, hogy saját stílusunk szerint viseljük. Választhatunk virágos ingruhát kényelmes vászoncipővel. Vagy oversize, alul kerek szegélyes laza darabot, amely direkt úgy néz ki, mintha egy férfi ruhatárából kértük volna kölcsön. Ebben az esetben egy megfelelően választott ékszerrel fokozhatjuk a hatást.

Mostanra a farmering is újra csúcson van, ahogy a 90-es években, úgy most is korlátlanul és gátlástalanul kombinálhatjuk bármivel.

Az idei tavasz-nyár egyik legnagyobb trendje

Az ing lehet kockás, csíkos, virágos, pöttyös és csipkés, sőt, akár állatmintás is. Idén mindent szabad a divatban, ha ingekről van szó. Ingruhák és karcsúsított klasszikus darabok, buggyos ujjú blúzok és farmeringek – mind-mind divatos. Kombinálhatjuk nadrággal, szoknyával, farmerrel, sportcipővel és tűsarkúval. Ahogy jólesik.

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások