Lezárások alatt Vegyél tavaszit! – online vásárral folytatódik a #vegyélhazait kezdeményezés. 

Online vásár indult a lezárás idejére, a Vegyél tavaszit! digitális felületén hazai vállalkozók mutatják be termékeiket, az érdeklődők pedig számos kategóriában válogathatnak közülük.
  • Gyantába zárt kincsekből készült ékszerek? Drótból gyártott kézműves fülbevalók?
  • Limitált szériás magyar prémium táskabrand?
  • „Úriemberdoboz” egyedi felújított órával?
  • Menő házi faliszőnyegek klasszikus technikával?

Igen, ezek mind szembejönnek a kínálatban.

Az akció a #vegyélhazait kezdeményezés második eseménye. Az első, „pilot” verziót adventkor rendezték meg.

A Vegyél tavaszit! célja, hogy a közönség a járványhelyzet alatt is biztonságosan vásárolhasson és ezzel támogassa a hazai vállalkozásokat. Manufaktúrák, kézműves műhelyek, designerek, családi üzletek túlélését segíti az online vásár ezekben a nehéz időkben.

A program április 5-ig tart, a termékpaletta folyamatosan bővül.

Közeleg a húsvét, az Anyák napja, mindjárt itt a Gyermeknap, a Vegyél tavaszit! vásár pedig remek kreatív, szerethető ajándékötleteket kínál. A tapasztalatok szerint a vásárlók imádják az egyedi, kézműves termékeket.

Különleges textúrájú dísztárgyakat, a vidék legjavát felvonultató ajándékkosarakat éppúgy találni a felületen, mint jógás mesekönyvet, tíz perc alatt elkészíthető BBQ vacsorát, vagy szerelmeseknek szóló (karantén) társasjátékot.

A #vegyélhazait a Marquard Media legfrissebb terméke. A kezdeményezés célja, hogy a médiavállalat bemutassa a hazai márkák mögött álló arcokat, a termékeiket, közösséget építsen és így segítsen a magyar divatvilágnak, kultúrának és a gasztroélet szereplőinek.

A #vegyélhazait Facebook csoportja közel 400 ezer tagot számlál.

„A Vegyél tavaszit! felületén csupa kedves, szívvel-lélekkel készült terméket találunk, ráadásul új, izgalmas hazai márkákat ismerhetünk meg, akiktől biztonságos körülmények között szemezgethetünk. A járvány alatt sem kell lemondanunk az ajándékozásról, illetve ami nekünk hangulatjavító vásárlás, az a magyar vállalkozóknak fontos támogatás, főleg az újabb korlátozások és bezárások fényében” – mondta Alberti Petra, a #vegyélhazait alapítója.

A vásár színes forgatagában itt merülhetsz el: Vegyél tavaszit | Vegyélhazait (vegyelhazait.hu)

 

Forrás: Astoria Agency

Hasonló cikkünk:

Fogyasztási trendekről a konyhaművészet hazai nagyágyúi

 

Hozzászólások