Magyarország legnagyobb családi fesztiválja június 28-30-ig hazánk legnépszerűbb zenekaraival és egyedülállóan színes kulturális-, virág-, sport- és gyerekprogramokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A háromnapos rendezvény a Tatai Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó festői környezetében minden korosztály számára kínál színvonalas programot.

A „Kiváló művészeti fesztivál” címet is elnyert rendezvény kiváló kikapcsolódás a család minden tagja számára, melyen a Nagycsaládosok Országos Egyesületével való együttműködésnek köszönhetően az Egyesület tagjai előregisztrációval ingyenesen vehetnek részt.

„A NOE örömmel üdvözli mind a Fesztivált, mind a lehetőséget, hiszen a családok mögött egy munkával és tanulással töltött kimerítő év áll, sokuknak még sincs lehetősége rá, hogy ezt egy hasonlóan színvonalas kulturális élményekkel teli rendezvénnyel ünnepelje meg, zárja le. A NOE is ebből a célból szervezi országos találkozóit, hogy a család együtt kapcsolódhasson ki, mégis mindenki meg tudja találni a maga érdeklődését, szórakozását. A közös élmények erősítik a családi kötelékeket, de ez az a terület, amelyre mai felgyorsult, rohanó világunkban a kötelesség teljesítése és az anyagi javak hajszolása miatt gyakran már nem tudunk elég hangsúlyt fektetni. A 20. Víz, Zene és Virág Fesztivál olyan rendezvény, melynek programja célzottan a családok lelki, szellemi feltöltődésére irányul, hogy a vakációt egy szép közös élménnyel tudjuk kezdeni” – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE főtitkára.

Összefogva az idei, minden eddigieket felülmúló dunai árhullám károsultjaiért és a nehéz körülmények között élő családokért, a fesztivál szervezői az Ökumenikus Segélyszervezettel együtt szerveznek adománygyűjtést, a nagyszabású rendezvény valamennyi résztvevőjét egy időben megszólítva.
A Víz, Zene, Virág Fesztiválon idén a Tankcsapda, a Boban & Marko Marković Orchestra, Deák Bill Gyula, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Herczku Ágnes, Dresch Mihály, a Téka zenekar, a Carbonfools, az Anna and the Barbies, a Zagar és még sokan mások biztosítják majd a teljes zenei élményt. Újdonság idén, hogy lesz Romkocsma és Party Aréna is.

A kicsik pedig Levente Péterrel, az Alma zenekarral és további kedvencekkel találhatják majd meg a maguk kikapcsolódását. A koncertek mellett többek között lesz improvizációs színház, KOGART Kiállítás, Magyar Virágkötészeti Kupa, Borudvar, vásár és sok más izgalmas program.

Bővebb információ itt olvasható.

Forrás: NOE

2013. június 16.

Hozzászólások