A 2016. május 27-28-án megrendezésre kerülő XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón minden eddiginél nagyobb sportági megjelenés képviselteti magát, várhatóan minden eddig rekordot megdöntve 110 sportág próbál kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást a 20-22.000 látogatónak.
sportag

 

A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekeznek kedvet csinálni a sportoláshoz a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság helyszínein biztos szűkség lesz a dedikáló kártyákra, hiszen a kilátogatók találkozhatnak olimpiai bajnokainkkal, Európa és világbajnok sportolókkal.

A XVIII. Nagy Sportágválasztó rendezvényen lehetőség lesz a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségeinek bemutatására, integráltan az épek sportjaival.

A Budapesti Nagy Sportágválasztón a látogatók újabb 10 pontot gyűjthetnek a Magyar Olimpiai Bizottság 5próba Rióba! Mini5próba eseménysorozatával, hogy esélyük legyen megnyerni a program fődíját, egy kétszemélyes riói utazást.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó, első napja (péntek), kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, míg szombaton a családoké a főszerep.

 

A pénteki, oktatási napon a szervezők keresik a Nagy Sportágválasztó legsportosabb iskoláját.

A felhívás győztese: a XVIII. budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényre a legtöbb gyermekkel érkező intézmény.

Természetesen a díjazás sem marad el, hiszen a nyertes iskolát az esemény után kupával és oklevéllel jutalmazzuk.

A díjat személyesen Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, A Nagy Sportágválasztó szóvivője adja át.

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Hozzászólások