Reméljük, végre megérkezik a jó idő, hiszen ilyenkor tobzódik a főváros a jobbnál jobb programokban. A napfényes Budapestet átszelő Duna kiváló forrása ezeknek az eseményeknek, hiszen nincs is jobb annál, mint lágyan ringatózni Európa második leghosszabb folyóján. Egészítsük ki még ezt remek zenével, étellel, itallal és egy olyan programmal, ahol Budapest legszebb folyóparti látványosságait tekinthetjük meg. Indul a zenés sétahajójárat!

dunai setahajo 2
A Beatlesen és rock and rollon felnövő egykori ifjúság mára már tisztes családfenntartó szerepbe került. De miért kéne ezért lemondani a buli, a tánc és a felhőtlen szórakozás örömeiről a negyven feletti generációnak? A MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójáratán mindenki újra élheti az egykori fergeteges bulik hangulatát.

Igaz, hogy nem a Beatles vagy Elvis énekel, ám a hangulat mégis garantált. A zenét kedden, szerdán és csütörtökön a BEATANGOK Zenekar, pénteken és szombaton a SYCONOR Együttes biztosítja a 60-70′-es évek tánczenéivel.

dunai setahajo 1

Aki felszáll a Vigadó téri Hajóállomás kikötőjéből keddtől szombatig 19 órakor induló hajóra, az biztos nem bánja meg, hiszen azon kívül, hogy egy romantikus és hangulatos vacsorát költhet el a fedélzeten, élőzene mellett csodálhatja meg fővárosunk part menti látványosságait, és néhány órára újra érezheti a zene ritmusának lüktetését minden végtagjában.

Részletek a Mahart Passnave oldalán olvashatók.

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások