Tűzzsonglőrök, lézerszínház, fényírás, szerelem-varázsló és barátságmegtartó tűzugrás, fáklyás vártörténeti séta, Budapest varázslatos éjszakai fényeinek megcsodálása tornyainkból… ez csak néhány azokból a programokból, melyeknek részese lehet idén a Múzeumok Éjszakáján a Mezőgazdasági Múzeumban!

vajdahunyadvar_ejszaka

Aki valódi izgalmakra vágyik, az megmászhatja a Vajdahunyadvár rejtélyes, elzárt tornyait. Megtudhatja, hogy a Francia torony telis-tele van csontokkal, koponyákkal, sőt az este folyamán FÉNY derülhet még a négylábú csirke esetére is. Aki nem riad vissza a kihívásoktól, az felmászhat a Vajdahunyadvár jellegzetes tornyába, a Nye Bojsza toronyba is, ahova félelmetes preparátumok között vezet az út. Az átélt izgalmak után jófajta borral várjuk a látogatót a Kadarka Szalonban, levezetésképpen pedig az Anima Sound System gondoskodik a jó hangulatról az idei Múzeumok Éjszakáján.

muzej_vajdahunyadvar2

Vegye meg jegyét nálunk, cserébe mi az elzárt tereinket bemutató, vezetésekre jogosító kuponnal, és az első 50 vásárlót ajándékkal várjuk! A jegyek elővételben június 12-től megvásárolhatók a Mezőgazdasági Múzeumban.

  • Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár
  • Időpont: 2015. június 20., 16–02 óra között
  • Jegyárak: 1500 Ft (felnőtt), 600 Ft (gyermek, 6-18 éves korig)
  • Jegyek elővételben is kaphatók. A Kadarka Szalonban borokat kóstolni a helyszínen váltott kóstolójeggyel lehet.
  • További információ: www.mezogazdasagimuzeum.hu

Forrás: Magyar Mezőgazdasági Múzeum

 

Hozzászólások