Zenei tehetségkutatóra hív a Hírös Agóra! Az egyik legnagyobb országos zenei tehetségkutató, az Öröm a zene 2021. augusztus 21-én szombaton Kecskemétre érkezik. A megyei fordulón bárki számára ingyenesen látogatható válogató veszi kezdetét. A nyertes zenekar értékes nyereményekkel gazdagodik, majd részt vehet az országos döntőn.

zenei tehetsegkutato

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. az Öröm a Zene Nonprofit Kft-vel együttműködésben, a Hangszeresek Országos Szövetsége támogatásával 2021. augusztus 21-én megrendezi az Öröm a Zene Tehetségkutató és Gondozó Sorozat Bács-Kiskun megyei fordulóját amatőr zenekarok részére.

Az ingyenes rendezvényre várják az érdeklődő közönséget! Buzdítani a zenekarokat, valamint szavazni egyaránt lehet majd.

A programban olyan neves együttes nyert például korábban, mint a Margaret Island, amelynek tagjai innen indultak el az országos karrier felé.

A zsűrizés során alkalmazott szakmai szempontok:

  • hangszeres tudás (10 pont)
  • szöveg (10 pont)
  • egyediség, eredetiség törekvései (20 pont)
  • összkép megítélése (10 pont)
A zenei tehetségkutató műsor során egy előadó, egy zenekar a beállással együtt max. 45 perces műsorral mutatkozhat be.

Díjazás:

  • Fellépési lehetőség kecskeméti városi nagyrendezvényeken, fesztiválokon
  • A győztes zenekar bejut az országos döntőbe, és indulhat a fődíjért (2021. október, Budapest Music Expo).
  • A sorozat végső győztesének fődíja 1.000.000 Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés a HANOSZ tagságának képviseletében gyártott vagy forgalmazott termékekből, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott 2.000.000 Ft értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat.

 

Hírös Agóra

Korábbi cikkünk a Hírös Agóráról

 

Hozzászólások