Barátságos űrlények szállják meg 2014. november 2-án a budapesti Kongresszusi Központot! A Pannon Produkció szervezésében ismét Magyarországra érkezik az izraeli szuper-produkció, a VOCA PEOPLE.

vocapeople1

A VOCA PEOPLE produkciója az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, más néven beatbox modern művészetével. A zenekar pusztán az énekhang eszközeivel életre kelti a legkülönbözőbb hangszerek, akár gitár, dob vagy trombita hangját. Az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé.

vp_5

A VOCA PEOPLE tagjai kedves és barátságos űrlények, akiknek a csillaghajója kényszerleszállást kénytelen végrehajtani a Föld szokatlan környezetében, mert hajójuk különleges energiaforrása – a zenei harmónia – tartalékai teljességgel kiürültek. A kedves lények lassacskán megtanulják a bolygó szokásait és zenéjét, és a földi közönség segítségével újra feltöltik a zene hajtóerejével járművüket.

Az énekegyüttes tagjai örökzöld slágereket merőben új és rendkívül szellemes hangszerelésben szólaltatnak meg a színpadon. A fantasztikusan pörgős előadás során több mint hetven dallam szólal meg a barokktól egészen napjaink legnagyobb slágereivel bezárólag.

A VOCA PEOPLE együttest nyolc tehetséges zenész-idegen alkotja: három „nőnemű idegen” a női hangfekvést (alt, mezzo, szoprán) képviseli, míg a legénység három „hímnemű tagja” a férfiasabb basszus, bariton illetve tenor szólamokat. Két további hímnemű egyed beatbox-ol és minden más habókos, nem emberi hanginger okozásáért is ők felelősek.

Az utóbbi években az előadásuk óriási sikert ért el rövid időn belül. Közel 30 millió látogató fedezte fel őket a YouTube videó-megosztón, és Nyugat-Európa-, Észak- és Dél-Amerika-, valamint Ázsia-szerte telt házak előtt óriási sikerrel turnéznak.

Eredeti Voca People oldal

Előadások:

2014. november 2.  és 3.,  Budapest Kongresszusi Központ, 2 előadás (15 és 19 órakor)

2014. november 4.  Pécs, Kodály Központ

Bővebb információ