Várja vásárlóit a Kecskeméti Tanyai Termék Piac! Vásároljon húsvétra finomságokat a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén! A pandémia miatt az üzletek nagy része vesztegzár alá került, de a korlátozás a piacokat nem érinti. Ezért a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén változatlanul várja Önöket a Kecskeméti Tanyai Termék Piac!

kecskemeti tanyai termek piac

A piac korábban a kecskeméti Városháza előtt működött, de a korlátozások bevezetésével a Budai utcai Piaccsarnok szabadterére költözött. Változatlan nyitva tartással és egészséges termékeikkel minden csütörtökön 13-17 óráig várják a kistermelők és kézművesek a kedves vásárlókat a járványügyi előírások betartásával. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.

Ízelítő a termékkínálatból: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.

A húsvéti bevásárlás sem lehet gond, ha kilátogat a tanyai termékpiacra, hiszen füstölt sonka, tanyasi tojás, fürjtojás, füstölt fürjtojás, fonott kalácskoszorú kerülhet közvetlenül a gazdáktól az ünnepi asztalra. Húsvétkor is fontos a tudatos vásárlás; ellenőrzött, egészséges élelmiszerek várják a fogyasztókat megfizethető áron. Ezenfelül kézműves dekorációk széles választéka teszi teljessé az ünnepre hangolódást. További húsvéti különlegességeket találhatnak folyamatosan bővülő kínálattal az Aranyhomok Portéka Online Kézműves Vásár csoportban a Facebookon!

Csatlakozás a csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/portekavasar

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.

Látogassanak el a tanyai piacra, árusaink a megszokott minőséggel és széles kínálattal várják régi és új vásárlóikat!

Kecskeméti tanyai termék piac – Éltessük a helyit, éltessük a hazait!

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások