Hatalmas taps és gratulációk sora a Jövőre, veled, itt második részének premierje után! Könnyed nyári kikapcsolódás a Ruszt József Stúdiószínházban: a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház bemutatta a nagy sikert aratott romantikus vígjáték második részét.

hatalmas taps

Doris és George huszonöt éve szeretik egymást, és randevúznak titokban. Évente egyszer találkoznak, pedig már mindketten családot alapítottak. Ezt a furcsa, megmagyarázhatatlan viszonyt végleg elengedni azonban legalább annyira tűnik lehetetlennek, mint egymást választani egy életre. Vajon mit keresnek? És mit találnak meg évente egyszer együtt? A végtelenül humoros, bájos és lélekmelengető történet rendkívül értékes szórakozást biztosít.

Bernard Slade romantikus vígjátékát Danyi Judit és Hegedűs Zoltán főszereplésével, Szerednyey Béla rendezésében láthatják. Hatalmas taps jutalmazta a művészeket a premier után!

 

A rendező a premier után elmondta: a színészházaspár igen különleges helyzetben van, hiszen ilyen még nem volt, hogy a két részt azonos szereplők játszották volna Magyarországon. Szerednyey Béla mindig szeret Danyi Judittal és Hegedűs Zoltánnal dolgozni, most is könnyedén és eredményesen folyt a közös munka.

hatalmas taps

A premieren Szente Vajk, a Kecskeméti Katona József Színház főrendezője is részt vett. Mint köszöntőjében említette, már az első rész is nagyon megérintette, és most is nagy hatást gyakorolt rá az előadás.

Ugyancsak megtisztelte jelenlétével a bemutatót Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester úr, aki elárulta, akkor kezdett politikai pályafutásába, s kezdte kiemelt területként kezelni a kultúrát, amikor Danyi Judit és Hegedűs Zoltán a kecskeméti teátrumba szerződtek. Ráadásul személyesen is ismeri a két színművészt, így igazán nosztalgikus érzések fogták el.

A produkciót a Stúdiószínház közönsége hatalmas tapssal fogadta, és többen megvárták a művészeket, hogy személyesen gratuláljanak nekik.

Az előadásra jegyek még kaphatók a Kecskeméti Nemzeti Színház jegyirodáiban, illetve online ITT, a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon.

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások