Új helyszínen lesz a csütörtöki Kecskeméti Tanyai Termék Piac a veszélyhelyzet ideje alatt. A változtatást a koronavírus járvány elleni védekezés érdekében hozott kormányrendelet indokolja. Így a kecskeméti Városháza előtt csütörtökönként rendezett Kecskeméti Tanyai Termék Piac 2020. november 19-től a veszélyhelyzet idejére a Budai utcán lévő Kecskeméti Piaccsarnok külső részén kerül megrendezésre.

uj helyszinen

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac változatlan nyitva tartással és termékkínálattal, minden csütörtökön 13-17 óráig üzemel. Őstermelői, kistermelői és kézművesei szeretettel várják a kedves vásárlókat az új helyszínen a járványügyi előírások betartásával. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől. Élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.

Ízelítő a termékkínálatból: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérség-fejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. Nagyon köszönjük a vírushelyzet miatt felmerült helyszín problémájának megoldását Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Kecskeméti Piac vezetőségének!

http://www.aranyhomok.hu/

http://www.facebook.com/akegyesulet

www.haztajitazasztalra.hu, 

http://www.facebook.com/HaztajitAzAsztalra

http://www.aranyhomok-porteka.hu/

Ilyen volt korábban a Tanyai Termék Piac

 

Hozzászólások