Csapatos Csapatás – Az utolsó mérföldkő feladatának teljesítése áll már mindössze az 5letből Jövő! vállalkozói vetélkedő résztvevői előtt. Itt kiderül, mely csapatok lesznek döntősök idén az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett nagyszabású versenyben.

vallalkozoi vetelkedo donto

Az 5letből jövő! játék egyik népszerű húzása, hogy több különböző módon is jutalmazza a résztvevő 10-11. évfolyamos diákokat. Ennek az egyik legnagyobb figyelemmel kísért attrakciója a Csapatos Csapatás nevű online nyereményjáték. A csapatok mellett most a szavazók is értékes jutalmakat nyerhetnek!

Azoknak, akik szeretnének részt venni a vállalkozói vetélkedő szavazásán, nincs más dolguk, mint Facebook profiljukkal belépni az otletboljovo.hu/szavazas oldalon és végig böngészni a versenyben lévő csapatok fotóit, majd pedig szavazni a legszimpatikusabb teamre.

A szavazók között február 25-én kisorsolásra kerül 1 db EFOTT belépő. Ráadásul a legtöbb szavazatot begyűjtők is egy feledhetetlen nyári fesztiválélményhez juthatnak, hiszen a legnépszerűbb csapat tagjai is ott lehetnek az idei EFOTT Fesztiválon!

 

(Kapcsolódó cikk a Montázsmagazinban

 

Hozzászólások