Igaz, messze még az esküvői szezon, de ilyenkor már érdemes a menyasszonyoknak elkezdeniük tervezni, ruhát, kiegészítőket, díszítést keresni. Az esküvői divat minden évben hoz valami újat, az esküvői piac egyre nő, az igények változnak a világgal együtt. Míg pár évtizeddel ezelőtt a puffos ujjú menyasszonyi ruha és a borjúpaprikás volt porondon, ma már más a trend.

eskuvo nagy nap

Ruha, dekoráció, csokor, menü, meghívók, kísérőajándék, helyszín – az esküvők minden részlete egy óriási kérdőjel és rengeteg választási lehetőség. Mutatunk pár 2020-as trendet a JOY jóvoltából, hogy megkönnyítsük a szervezést!

Menyasszonyi ruha – az elengedhetetlen

Tüll, személyes üzenet és több esküvői ruha – ezek vezetik a 2020-as divattrendek listáját. A tüll tradicionális esküvői anyag, légies, habos, romantikus, igazi hercegnős! Sőt, extravagáns vagy tradicionális ruhák is készíthetőek belőle, bátran próbáljuk ki! Csakúgy mint a személyes utalásokat, hiszen az online világban az egyediség kiemel: egy üzenet a fátylon, a ruhán, csupán egy kis kreativitásra van szükség, és maradandó élményt adhat a pár a közösségi médiának. Egyre több menyasszony választ több fehér ruhát, a szertartások után a lagzira nagyon praktikus lecserélni egy kényelmesebb, ám szintén különleges darabra. Így már nem kell feszengeni, mégis maradhat a menyasszony a középpontban.

Zöld és öko – minden témában

A környezetvédelem, a szemét és az ökológiai lábnyomunk csökkentése, a természet védelme nem csak a mindennapi életünkbe férkőzött be, hanem ünnepeinket, köztük az esküvőket is meghatározza a felelős gondolkodás. Egy esküvő alatt is rengeteg hulladék termelődik, azonban kis odafigyeléssel a nagy napot is ökotudatossá tehetjük: környezetbarát meghívók, kézzel készített, újrahasznosított dekoráció, vegán vagy csomagolásmentes street food menüsor, lehetne hosszan sorolni a lehetőségeket.

A helyszín kiválasztásánál is érdemes zölden gondolkodni: van annál hangulatosabb, mint a természetben kimondani a boldogító igent? Ha az időjárás engedi, a nagy nap legyen kültéren! Esetleg egy éjszakai esküvő pislákoló gyertyák vagy lampionok fényében?

Bárhogyan is történik, kívánjuk, hogy a legboldogabb nap legyen!

 

 

Hozzászólások