Új tisztségviselők a Rotary Club Kecskemét-ben – A Rotary Magyarország District Gyűlésnek és a vezetői felkészítő Munkaülésnek Kecskemét adott otthont. Az április 8-9-én több száz fő részvételével zajlott rendezvényen hirdette ki, nevezte meg az országos tanács a következő két év tisztségviselői karát.

Tari Jenő

Így a közép-magyarországi (Dél-Pest-Kecskemét-Kiskunhalas) régió klubjainak munkáját a 2017 júliusától kezdődő rotary-évben TARI Jenő, majd a 2018 nyarán kezdődő ciklusban pedig NÉMETH László („Frici” ) mint alkormányzók fogják koordinálni és segíteni.

Németh László

A két elkötelezett közösségépítő hosszú idők óta lát el saját clubjában, országos és nemzetközi szinten szolgálatot; mindketten már clubelnökök is voltak, egyúttal a Paul Harris-díj birtokosai is.

Pp Tari Jenő az ifjúsági csereprogramok és klubközi barátság felkészült személyisége, míg a Dabason élő és innovatív vállalkozást vezető pp Németh László a nemzetközi kapcsolatok terén jártas igazán. Utóbbi férfiú e hetekben lakóhelyén egy Rotary Satelit Club létrehozásán dolgozik.

A két kecskeméti beiktatására a hagyományos június végi láncátadó ünnepségen kerül majd sor. A Rotary Club Kecskemét elnöke pedig Patocskai Gábor lesz 2017. július 1-től.

 

 

Hozzászólások