Rácz Gergő a Timeline nagy sikere után most egy teljes dalt ad elő egyedül, hangszeres kíséret nélkül.

racz_gergo1

Az új egyszemélyes acapella videóban Gergő az egyik kedvenc külföldi dalát dolgozta fel, méghozzá Michael Jackson “Thriller” című számát. A “pop királya” mindig is Gergő kedvencei közé tartozott, sőt ’94-ben még találkozott is vele. “Épp rövidnadrágban és papucsban sétálgattam az Üllői úton, amikor összefutottam az egyik ismerősömmel, aki megkérdezte, hogy van-e kedvem találkozni Michael Jacksonnal. Kicsit kétkedve fogadtam az ötletet, de természetesen igent mondtam, és elmentünk egy közeli kórházhoz, ahol tényleg ott volt Michael és pár szót sikerült is beszélgetnem vele. Nagyon kedves volt. Ez egy óriási élmény, amire mindig szívesen visszaemlékszem.”

 

Gergő új videójában természetesen most is az a profizmus és maximalizmus tapasztalható, amit tőle már megszokhattunk. A klip premier előtti vetítésén sok szerencsés rajongó ott lehetett, és mindannyian nagyon jól szórakoztak.
Az előadó a továbbiakban sem tervez sok pihenést. Hamarosan megjelenik a legújabb albuma, és elmondása alapján további meglepetésekre is lehet számítani.

 

 

 

 

Hozzászólások