„Mindaz, amit Önök egyénileg tesznek az egészségükért, többet fog érni az egészség fenntartásában, mint a világ összes egészségügyi ellátása.” (Dr. H. Mahler, az Egészségügyi Világszervezet volt főigazgatója) – Molnárné Bíró Erzsébet előadása: Test-Lélek és Szellem kapcsolata címmel.

Minden korosztályban nemtől függetlenül jelentkezhetnek étkezési problémák, melyeket a szervezet tünetekkel jelez, figyelmezteti az embert, hogy nem táplálékkal, hanem élelmiszerrel látta el a testét. A Gong Rádió Test-Lélek és Szellem kapcsolata című előadás sorozat vendége volt Molnárné Bíró Erzsébet – az Egészségfarm Kft. tulajdonosa, a Telefonos amBulancia c. televíziós műsor szerkesztő műsorvezetője – 2019. szeptember 10-én Kecskeméten a Híres Agóra Kulturális Központban.

A 25 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező természetgyógyász előadása bevezetőjében elmondta, hogy miután az élelmiszerek fogyasztása következtében az emberi szervezet emésztőrendszere nem egyensúlyos, bizonyos ételek nem ehetőek ebben az állapotban. Majd egy film segítségével bemutatta a Candida Albicans-t, azaz az élesztőgombát, amely nagyban befolyásolja a megevett élelmek feldolgozását. Egy táblázatban ismertette, hogy az Egészségfarm által végzett vizsgálat során kimutatható a vér- és immunrendszer állapota, valamint kimutatják, hogy az adott időszakban mely élelmiszereket nem tud az egyén szervezete jól feldolgozni. Az előadásban különösen fontos volt, hogy mit tehetünk, hogy a szervezetünk egyensúlyi állapotba kerüljön.

Egy általános vasárnapi ebéd menüjében bemutatta, hogyan készíthető el az étel az ő kúrája alapján, hogy visszanyerjük egészségünket. Azt is elmagyarázta, hogy az immunrendszerünket milyen elemekkel tudjuk megerősíteni, hogy elkerüljük a szervezet kritikus állapotát.

Az előadás végén a hallgatóság kérdéseinek megválaszolására került sor.

 

Kozák Ágnes

 

Hozzászólások