Csomagolja karácsonyi papírba a Szegedi Szabadtéri csillagfényes estéit! A tél ajándéka így a nyár élménye is lesz egyben. Hatféle, népszerű, kedvezményes bérletkonstrukció közül lehet választani az ünnepekig.  

 

szegedi-szabadteri
Még nem késő úgy dönteni, hogy szeretteinket idén karácsonykor Szabadtéri-élménnyel lepjük meg: a fesztiválra szóló bérletek közül már rengeteg talált gazdára, de szerencsére akad még szabad párosítás.

Idén is olyan népszerű konstrukciókat hirdetett meg a Szegedi Szabadtéri, amelyek a teljes műsort lefedik. Egyszerre válthatjuk meg például az elmúlt évadok két legnagyobb musicalsikerére, a Mamma Mia!-ra és az Ének az esőbenre szóló tiketteket is – ha tegyük fel, nem tudunk dönteni, hogy a Dancing Queent vagy a Singing in the raint dúdolnánk szívesebben a csillagfényes nyári éjszakában.

Aki korábban minden sikerelőadást megnézett már a Szabadtérin, az biztosan kíváncsi az új produkciókra. Nos, ilyen bérlet is váltható, ebben megtaláljuk Puccini gyönyörű operáját, a Toscát, az évad musicalbemutatóját, vagyis a Magyarországon még sosem látott A Notre Dame-i toronyőr című show-t és Shakespeare egy újabb frenetikus vígjátékát, a Vízkereszt, vagy amit akartok címűt.

A Quasimodo izgalmas, édes-bús kalandjairól szóló, látványos előadás, melyet a Budapesti Operettszínházzal közösen, Veréb Tamás főszereplésével és Kerényi Miklós Gábor rendezésében mutat be a Játékok, egyébként szinte mindegyik bérlettípusban szerepel. Megnézhetjük tehát párban az ABBA-musicallel, a Toscával, az Ének az esőben-nel és a Vízkereszttel is.

A bérletekkel ráadásul most nemcsak a nyári Szabadtéri-élményt biztosíthatják az érdeklődők, hanem értékes ajándékokat, így a fesztiválról szóló albumokat, dvd-t vagy akár reprezentatív Goya-katalógust. A Szabadtéri-élmény sosem csak az előadásokról szól. Ez most hatványozottan igaz lehet!

 

szegedi-szabadteri2