Tárgykészítő foglalkozások óvodai és iskolai csoportoknak kézműves mesterek vezetésével, melyek során évszakokhoz, ünnepkörökhöz, szokásokhoz kapcsolódó tárgyat alkotnak a gyerekek. A foglakozásokra – 2018. október 1-től hétfőtől-péntekig 9.00-15.30 óra között – előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni a csoportokat Kecskeméten a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban.

Az árak egy tárgy elkészítést jelentik, minimum 22 fő esetén. Jelentkezés, időpont egyeztetés: 2018. szeptember 15-től folyamatosan. Információ: Acsai Rita, acsai.rita@hirosagora.hu, 20-4212-589

KERÁMIA csoportfoglalkozások
Ismerkedés az agyaggal, alakíthatóságával, nyomatok, állat- és emberfigurák mintázása, sípok, gyermekjátékok, tányér- és bögrefestés, ünnepekhez kapcsolódó ajándéktárgyak készítése. Képes ajánlatunkat keresd honlapunkon és facebook oldalunkon.
Foglalkozásvezető: Gömöry Dorottya, Lőrincz Luca
Részvételi díj: 800 Ft/fő

manóART csoportfoglalkozások
A mindennapok sűrűjében egy csöppnyi kreatív kikapcsolódás. Az alkotás öröme a szeretett pillanatokért – anyák napjára, ünnepekre – fából, papírból, textilből. Képes ajánlatunkat keresd honlapunkon és facebook oldalunkon.
Foglalkozásvezető: Hájas Réka és más mesterek
Részvételi díj: 800 Ft/fő

RE-MIX csoportfoglalkozások
Kreatív és környezettudatos foglalkozás. Az izgalmas újrahasznosítás során életre kel a lyukas bicikligumi, az összefilcesedett gyapjúpulcsi, vagy éppen a reklámújság. Választható foglalkozások: textillények maradék anyagból, merített papír (levélpapír, ajándékkártya, falikép készítése), re-ékszer készítés, bicikligumi állatkert.
Foglalkozásvezetők: Oláh Edit, Barkóczi Titanilla

 

Hozzászólások