Prémium minőség kedvezményes áron a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon! Kecskeméti mézes puszedli, lekvárkülönlegességek és lajosmizsei friss szamóca is kapható csütörtök délután a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén!  Akciókkal várják a kistermelők a vásárlókat!

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac április végétől új kampányt indított a helyi termelők népszerűsítésére. Hétről hétre csütörtökönként 13.00-17.00 óráig egy-egy új termelőt hívnak meg bemutatkozni, aki kiemelt vendége lesz a piacnak a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén.

Május 6-án a prémium minőség jegyében bemutatkozó kistermelőnk Kövecses Mária Klára.

2013 óta Kecskemét-Hetényegyházán gazdálkodik saját gyümölcsösében. Fő bevételi forrása a maga által termelt zöldségek, gyümölcsök feldolgozásából származik. Kistermelőként helyi, hagyományos receptúrával állítja elő egészséges, házi ízesítésű befőttjeit, lekvárjait, savanyúságait. Pár éve bővítette tevékenységét különleges ízesítésű mézes puszedli készítéssel a kecskemétiek nagy örömére.

A mostani piac fő attrakciója lesz az aszalt szilvás fehér- és tejcsokoládés mézes puszedli. Ezen felül kapható lesz még: házi lecsó, zakuszka, vágott vegyes- és sütőtök savanyúság, szilva-, szamóca-, sárgarépa-, birsalma-, narancsos, gyömbéres sütőtök lekvár.

Újdonság továbbá, hogy az idén második alkalommal a lajosmizsei Jóriné Gyuris Ágnes őstermelő igazán prémium minőségű, friss, extra méretű, zamatos szamócával is várja a piacra kilátogató vásárlóközönséget!

premium minoseg

A Tanyai Termék Piac további termékei: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac egészséges termékekkel minden csütörtökön 13.00-17.00 óráig várja a kedves vásárlókat – a járványügyi előírások betartásával – a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.

További információ: www.aranyhomok.hu , www.facebook.com/akegyesulet

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások