Ismét győzött a Kecskeméti Spartacus! 2021. október 3-án, vasárnap került sor Gyulán a NB-II. férfi asztalitenisz délkeleti csoportjában a csapatbajnoki mérkőzésre. 

spartacus

A 4. fordulóban Gyulán álltak asztalhoz a kecskeméti versenyzők. A Gyulai Asztalitenisz Klub ellen már évek óta szoros mérkőzéseket játszik  a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csapata.

Október első vasárnapján Pávics Péter ismét nagyon jó napot fogott ki az asztalnál. Minden mérkőzését szettveszteség nélkül hozta. Jádi Dominik két döntő szettet nyert meg, és így ő is veretlen maradt.

Polónyi Nóra nemrég tért haza Belgrádból a serdülő Nemzetközi versenyről, és Gyulán is folytatta a jó szereplést. Csak a védekező stílusban játszó Dr. Várady ellen nem találta az ellenszert, így ott szoros csatában alul maradt. Gyetvai Ákos az első egyéni mérkőzésén még döntő szettben maradt alul, de a folytatásban nem sikerült még megszorítani se ellenfeleit. A párosban döntő szettben maradtak alul Jádi és Gyetvai, míg a másik asztalnál Pávics és Polónyi magabiztosan nyert. Így ismét győzött a Kecskeméti Spartacus!

Gyulai Asztalitenisz Klub – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér:  6:12

Győztesek, Kspari: Pávics Péter 4/4, Jádi Dominik 4/4, Polónyi Nóra 4/3, Gyetvai Ákos 4/0, Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Jádi 1/0
Győztesek, Gyulai AK : Dr. Várady Zsolt 4/2, Styr György 4/1, Sarkadi Árpád 4/1, Dihel Mihály 4/1, Star-Sarkadi 1/1, Dr. Váradi- Dihel 1/0.

Fodor Miklós edző: A gyulai csapat számunkra nagyon kellemetlen, hiszen a versenyzőik különféle borításokkal játszanak. A mi fiataljainknak fontos ilyen típusú versenyzők ellen is a rutinszerzés. Örömteli, hogy csapatunk eddig izgalmas szetteket játszva minden mérkőzést megnyert. A folytatás az ATSK Szeged csapat ellen lesz hazai pályán. 

 

Gratulálunk a győzelemhez!

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások