Adatik tudtára mindenkinek, hogy a Bohémek saját városukban, Kecskeméten végre fellépnek! Augusztus 21-én este 20.00 órától 90 perces szabadtéri ingyenes Bohém koncert lesz Kecskeméten a Hírös Napok keretében.

A szabadtéri ingyenes koncert helyszíne Kecskemét főterén a Tér a térben. A belépés a koncerthelyszínre létszám alapján korlátozva lesz, de LED-falas kivetítés és hangszórók segítik az egész főtéren az élvezhetőséget.

szabadteri ingyenes

Egy hatalmas rendezvényre, a 35 éves jubileumi koncertre is készülődnek Budapesten. A MÜPA adja a helyszínt hozzá.  Időpont: 2020. augusztus 29. A jubileumi koncertre gyorsan fogynak a jegyek, ezért most a MÜPA újabb sorokat, helyeket nyitott meg. Ezek most még megvásárolhatóak a honlapjukon, melyet ide kattintva elérsz. Belépők 2900, 3500, és 4500 forintos árakon, és egyelőre csak online kaphatóak.

Természetesen minden koncerten a lehető legnagyobb elővigyázatossággal vesznek részt, és erre kérnek minden résztvevőt is. Bátran viseljenek maszkot, és kerüljék a kézfogást! További információ

Hallgassuk élőben is a Bohém Ragtime Jazz Band koncertjét!

Kapcsolódó cikkünk:

A 35 éves Bohém Ragtime Jazz Band jótékonysági koncertje

 

Hozzászólások