Az Alföld apró szegletében, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján hamarosan újra megnyitja kapuit a hotelként újjáépült mezőtúri Hercegasszony Birtok, amely a vidék és a stílus ötvözésével idézi fel a 30-as évek nemesi életének hangulatát.

hercegasszony_hotel
Távol az utaktól és a város zajától, a régmúlt idők egy szelete elevenedik meg fiatalos, modern köntösben. A Hercegasszony Hotel sajátos környezete virágos parkkal és gyümölcsös kertekkel tündököl az alföldi táj üde, zöld édenkertjeként. A május végén nyitó stílusos szállodáról már most látszik, hogy a hazai turizmus egyedi színfoltja lesz.
A Mezőtúr határában álló Hercegasszony kastély nevét egykori tulajdonosáról, Lelbach Irénről, Habsburg Albrecht főherceg feleségéről kapta, aki válásuk után ajándékként kapta a mesés birtokot.

hercegasszony_hotel_3-1

A neobarokk stílusú kúria két hektáros összterületén közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szoba, és 10, konyhával felszerelt apartman szolgálja ki az igényeket négycsillagoshoz illő színvonalon.
A megszokottnál nagyobb wellness részlegben jakuzzi, úszómedence, finn- és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század megfáradt emberei számára, akik pár napra elmenekülnének a város zajától. Az étteremben helyi gasztronómiai specialitásokkal fokozzák majd a stílusos vidék feledhetetlen élményét, amit nyáron óriási grillterasz tesz teljessé.

hercegasszony_hotel_koros
A Hercegasszony Hotel a Kőrös holtágának közvetlen partján, hatalmas gyümölcsfák árnyékában, az egykori hercegasszony nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával nyitja meg kapuit és várja vendégeit május végén.

Hercegasszony Hotel
Mezőtúr-5400, Hercegasszony útja 1.

www.hercegasszony.hu

Forrás: Chiro Marketing Kft.

Hozzászólások