Ismét lesz kulisszajárás a kecskeméti Katona József Színházban. 2014. szeptember 13-án, szombaton 15.00 órától 17.00 óráig a jelentkezők bepillanthatnak a színház kulisszái mögé…

A kulisszajáró csoportok indulása óránként történik, 15.00 és 16.00 órakor SIRKÓ LÁSZLÓ és HEGEDŰS ZOLTÁN színművész vezetésével a Nagyszínházban. Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ: Hogyan mozgatják a díszleteket? Miért van vasfüggöny a színpadon? Lehet intelligens egy lámpa? Lehetőség lesz jelmezes fotózásra is, a résztvevők felpróbálhatnak régi színházi jelmezeket, amelyben megörökíti őket a fotós.

16.00 órakor részletet láthatnak a Kecskemét City Balett Az Ötödik évszak című új bemutatójából a nagyszínházban. Koreográfus: Andrej Petrovic Közreműködik: Barta Dóra tagozatvezető.

Ez idő alatt bérletvásárlási akciót tartunk15-17.30 óra között! Aki ezen a napon vásárolja meg teljes árú bérletét, 10% kedvezményt kap. A regisztrált résztvevők között csoportonként 1–1 Táncszínházi bérletet sorsolunk ki a kulisszajárás végén.

Regisztrálni a Színház portáján személyesen, vagy az 501-170-es telefonon, valamint a színház honlapján – www.kecskemetikatona.hu – lehet.

2014. szeptember 7.

Hozzászólások