A Montázsmagazin és a Toll és Ecset Alapítvány pályázatot ír ki orgonás csendélet készítésére amatőr festők, képzőművészek részére.
Technika: bármilyen technikával készülhet. Mérete lényegtelen, hiszen fotót kérünk róla. Nagyon jó minőségű fotó szükséges, mivel az elbírálás az interneten keresztül történik.

A szakmai zsűri tagjai:
•    Nógrádi Katalin festő- és grafikusművész (Adony)
•    Dr. Turai G. Kamil esztéta (Kecskemét)
•    Almási Zsuzsanna akvarellfestő (Kecskemét) – a pályázat az ő kezdeményezésére született meg.

A beküldési határidő: 2014. június 5. csütörtök 23.59
Beküldendő e-mailben: magazinmontazs@gmail.com
A képet nagy felbontásban kérjük beküldeni, csatolt fájl-ban! Minden képzőművésztől csak egy képet várunk.

Az e-mailben kérjük feltüntetni a következőket:

Az alkotó neve:
Életkor:
Település:
A csendélet címe (ne az legyen, hogy csendélet!):
Milyen technikával készült:
Rövid (pár soros) szakmai bemutatkozás:

A szakmai zsűrivel párhuzamosan a közönség is szavazhat a Facebook-on. A beküldési határidő lejárta után egy külön mappában fogjuk megjelentetni a pályamunkákat a Montázsmagazin Facebook oldalán. A szavazás egy hétig tart majd. Amelyik mű a legtöbb like-ot kapja, az kapja a közönségdíjat, ami nem más, mint egy nagyszabású életinterjú készítése és megjelentetése a Montázsmagazinban.

Almási Zsuzsi ösztönző képe a nevezésre, a zsűri tagja természetesen nem vesz részt képével a pályázaton

A szakmai zsűri első díja egy négynapos festőtábor Balatonalmádiban 2014. augusztus 14-15-16-17-én. Ennek szakmai részét Nógrádi Katalin ajánlotta fel ajándékba, az ellátás költségeit (15.000 Ft) pedig a Toll és Ecset alapítvány fizeti be a nyertes helyett. A 2. és a 3. helyezett könyvjutalomban részesül.

Kedves képzőművész barátaink! Szeretettel várjuk jelentkezéseteket a Montázsmagazin és a Toll és Ecset Alapítvány pályázatára! Régi barátaink már könnyen megtalálnak bennünket a Montázsmagazinban és a Montázsmagazin a művészekért Facebook oldalon. Új barátainkat pedig arra kérjük, hogy megismerkedésünk jeleként nyomják meg a Tetszik gombot a Montázsmagazin oldalán, hogy érvényes legyen a jelentkezésük a pályázatunkra. Reméljük, sokakat megszólít ez a pályázat, és számtalan értékes művet bemutathatunk az internet segítségével.

Az eredményhirdetés 2014. június 15-én történik írott formában a Montázsmagazinban és a Facebook-on. A nyertesek külön értesítést kapnak tőlünk írásban.

Várjuk tehát a pályaműveket! A jelentkezés a kiírás megjelenésétől (2014. május 22-től) érvényes! Szép és izgalmas alkotást kívánunk mindannyiótoknak!

Weninger Endréné Erzsébet tulajdonos-szerkesztő,
a Toll és Ecset Alapítvány kuratóriumi elnöke