Izgalmasan és változatosan indul a szezon. Az idei őszbe a  burgundi  színárnyalatok hoznak igazi hangulatot, míg a gyermekrajz motívumok gyermeki  bájt kölcsönöznek ruháinknak. Visszatér a klasszikus és örök elegáns  tyúkláb minta (pie de poule) is.

Tudjuk, hogy egy összeállítás valódi harmóniáját a megfelelően kiválasztott kiegészítők adják, ahol a burgundi színvilág árnyalatai gazdag játékteret engednek egy-egy divatos kollekciónál. A korábban felkapott harsány és intenzív színek a visszafogott, nemes eleganciát kedvelőknek megnehezítették a választást, de a kellemes burgundi színválaszték  ezt a dilemmát most könnyen feloldja, mivel szinte mindenkinek jól áll és előnyös.

oszi_kollekcio1

A gyermekrajz minta első hallásra szokatlan lehet, de bájával meglepő módon nem csak a bohém és örök gyermek beállítottságú fiataloknak lesz nagy kedvence, mivel megfelelő kiegészítőkkel az összeállításon könnyű finomítani.
Talán hallhatták, hogy Angelina Jolie  esküvői ruháját gyermekei rajzolták tele és ezáltal nem váratlan módon trendet teremtettek. Természetesen a híres tervezők egyből meglátták a lehetőséget és ki tudja meddig, de a  kollekciókba vidámságot csempészve egyelőre felkavarták a divatszakma megszokott hétköznapjait.

oszi_kollekcio2

A  tyúkláb minta valódi klasszikus, nem is csoda, hogy  visszatérő örökzöld – mondhatni  örök fekete-fehér – motívum.  Minden korosztály ruhatárában kedvelt és féltett darab a mai napig, most frissen, új anyagokkal és modellekkel tér vissza a magabiztos és sikeres nő örömére.

oszi_kollekcio3

A NEFRIT Stílus idén is együtt mozdul a trenddel,  széles kínálattal várva  kifinomult igényű kedves vevőit.  Tegyen minket próbára!  😉

Pázmány Patrícia
Nefrit Stílus

www.nefritstilus.eu

Az üzlet facebook oldala

Hozzászólások