Biztosan Önnek is sok gondja volt már a céges autók üzemeltetésével. A szervizelések és meghibásodások ügyintézése ugyanis valóban nem egyszerű feladat. De mi lenne, ha ezeket más intézné Ön helyett? Az autóflottával kapcsolatos szolgáltatások többek között ezt a terhet is leveszik a válláról!

autoflotta

Sikeres cég gondtalan autózással

Az imént felsoroltakon túl is rengeteg előnye van a céges autóflottának. Számos szolgáltatási csomag közül lehet választani, így biztosan Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Elsősorban a költségek oldaláról közelítsük meg a dolgot: Önnek nem szükséges gépjárművet vásárolnia milliókért, hanem csak egy kedvező díjszabással kialakított összeget kell kiadnia havonta. Az előnyök azonban itt még nem értek véget.

A bérleti díj ugyanis nem terheli a vállalkozás hitelkeretét, így a cég maximálisan meg tudja őrizni a likviditását. Ezen felül a bérleti díjat nettó áron tudja fizetni, így az Áfa összege megtakarítható. Ez az összeg személyautó esetében is teljes mértékben elszámolható költségként, amennyiben üzleti célú felhasználásról van szó. A havidíj a teljes futamidőre egy tervezhető költséget jelent.

Személyre szabott ajánlat, rugalmas konstrukció

A flottakezelés további pozitívuma, hogy Ön minden esetben teljesen egyedi ajánlatot kap, legyen bármekkora cége. Akár már egy autó lízingelésére is lehetősége van. A Cartis Flottakezelő minden esetben rugalmasan alakítja ki az ajánlatát, hogy önnek minél gondtalanabb legyen a céges autó használata. Amennyiben ilyen konstrukcióban gondolkodik, mindenképpen keresse fel a vállalat weboldalát!

A lízingelés mellett Önnek elég ideje marad vállalkozása menedzselésére, hiszen az autók problémáival már nem kell foglalkoznia. Ezen felül modern, komfortos, elegáns járműveket vezethet. Amennyiben ezt a megoldást választja, Önnek csak a tankolással vagy töltéssel kell foglalkoznia. A lízingcég a gépjárműadóktól kezdve a szerelésen át a gumicseréig mindent elintéz Ön helyett.

Hozzáértő szakemberek, márkafüggetlen járműkínálat

Kiemelendő, hogy a flottakezelő vállalkozásoknál hozzáértő szakemberek dolgoznak. Így amennyiben Ön esetleg bizonytalan a döntésben, minden esetben segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Csak kérdezzen bátran, és kérje ki a véleményüket, hogy az igényeinek leginkább megfelelő autót vezethesse.

Ezen felül az autóbeszerzés teljesen márkafüggetlen. Mivel a kínált gépjárműveket minden esetben az ügyfél kérésének megfelelően szerzik be, így nincsenek elkötelezve egy márka mellett sem. Ez azért kifejezetten előnyös, mert így biztosan a legjobb autót fogja megkapni. Felkeltette érdeklődését a gondmentes céges autózás lehetősége? Válassza a flottalízinget és kérjen ajánlatot még ma!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások