A fürdőszoba a legtöbb esetben nem túl nagy, így jól meg kell gondolnunk, mit hol tárolunk ebben a helyiségben. Ötleteinkkel azokat szeretnénk segíteni, akik praktikusan, higiénikusan és biztonságosan kívánják elhelyezni a fürdőszobai kellékeket.

Fürdőszobabútor

Magától értetődő, hogy ebbe a helyiségbe is kell egy bútor. Fontos, hogy vízálló legyen, hiszen a párás levegő, a kifolyó víz mind károsíthatja a szekrényeket, tárolókat.

A legmegfelelőbbek a ma divatos MDF és HDF lapokból szerelt bútorok, melyeket a farostokból műgyantával keverve készítenek, az így létrejött anyagot összepréselik, majd lefóliázzák. Fontos megjegyezni, hogy ezekből csak jó minőségű, valóban fóliázott termékeket válasszunk, melyek vízállóság szempontjából kifogástalanok.

furdoszoba

Ilyen szép és igényes, kis méretű, ugyanakkor nagy tárolókapacitással rendelkező fürdőszoba bútorokat a Homelux áruház kínálatában találsz: mosdószekrényeket, felső és alsó szekrényeket külön, de akár komplett fürdőszobabútort is tükörrel, beépített világítással.

Ezekben tárolhatók a pipere eszközök, a fogmosáshoz használt dolgok, de akár a tisztítószerek is. A fiókokban is van bőséges hely fülbevalók, karkötők, hajgumik számára.

Polcok, fogasok

A fürdőszobában valóban minden helyet ki kell használni, ezért nagyon praktikus megoldás a fali polc. Ezeket felszerelhetjük a zuhanykabinba vagy a fürdőkád fölé. Samponok, tusfürdők, fürdőszivacsok, a tisztálkodáshoz használt egyéb kiegészítők tárolhatók itt.

A legtöbb fali polc krómozott fémből készült, szintén jól tűrik a nedvességet, a párás levegőt. Nyitottak, így tényleg azokat a dolgokat érdemes ide helyezni, amelyek mindig jó, ha kéznél vannak, egyszerűen levehetők, amikor szükség van rájuk.

Ha szeretnénk, hogy a gyerekek is elérjék ezeket a piperéket, válasszunk álló polcot! Azonban ide veszélyes tisztítószereket, törékeny parfümöket ne tegyünk!

Egy-egy kisebb polcot is felszerelhetünk a falra a tükör mellé, alá, ahová a sminkkészlet, borotva, borotvahab, fogmosópohár tehető.

Nedves törölközők tárolásához fali fogas vagy a törölközőtartó a legmegfelelőbb. Kiválasztásnál vegyük figyelembe, mekkora hely áll rendelkezésünkre!

A tárolók

Ha még mindig kevésnek bizonyul a hely, rakjunk a fürdőszobába is tárolódobozokat! A zárható műanyag dobozok kisebb-nagyobb méretben igen jól mutatnak a helyiségben, akár a szekrény tetején vagy a mosdószekrény alatt.

Ezek is vízállóak, így beléjük tehetünk bármit. Ha a fürdőszobaszekrénybe nem fér, legyen itt a törölközők helye! De toalett papírt, intim termékeket is elrejthetünk itt, főleg, ha a doboz nem átlátszó.

A szennyestartókról is essen itt szó! Ebből is többféle kapható a Homeluxnál, divatos, modern kivitelben éppúgy, mint visszafogott változatban. Érdemes közvetlen a mosógép mellé elhelyezni, hogy ezzel is megkönnyítsük a dolgunkat.

Látható, hogy sok mindennek kell a hely egy fürdőszobában, de okosan átgondolva a tárolást, minden megoldható!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások