Miért éri meg elektromos rollerrel közlekedni? Íme, négy fontos szempont, amiért megérni befektetni egy ilyen közlekedési eszközbe. Könnyűek, praktikusak, egyszerűen kezelhetőek, és még az autónál is gyorsabban repítenek a munkába. Íme, négy nyomós érv, amiért megéri beszerezni őket!

elektromos roller

1. Kikerülheted velük a közlekedési dugókat

Az autókkal ellentétben nem tartóztathad fel sem a piros lámpa, sem a beláthatatlan kocsisorok. Egy elektromos roller szabadon suhan, tekintet nélkül a forgalmi jelzésekre. Az pedig csak a hab a tortán, hogy még jogsi sem szükséges hozzájuk.

2. Mindenféle változatban kaphatók, hogy megtaláld az ideálisat

Van olyan, amin akár ülve is közlekedhetsz, míg másokat állva vezethetsz. Hiszen az elektromos roller valójában nem más, mint egy kis motorbicikli, ami akksival és e-motorral egészül ki. Ma már olyan modelleket is találunk, amelyek egy huzamban 8 kilométert is képesek megtenni.

3. Nincsenek fenntartási költségeik

Mindenki tudja, hogy egy autó vagy motor horribilis fenntartási költségekkel járhat, a biztosításról már nem is beszélve. Nem így a rollerek esetében, amikre aligha kell költeni azután, hogy megvetted őket.

4. A környezetet is óvod velük

Még ha rövid utat is teszel meg velük a munkába, a sok kicsi sokra megy. A napi szintű autós közlekedés jelentősen megnöveli a karbonlábnyomodat, és komoly környezeti terhelést jelent. Az e-roller azonban nem bocsát ki szén-dioxidot, így a bolygót is megóvhatod általa.

5. Edzésnek sem utolsók az elektromos rollerek

Az e-roller használatakor időnként lábmunkára is szükség van. A használatuk ráadásul javítja a tartásodat és az egyensúlyérzékedet is.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások