Elindult a szavazás az évad kedvenceire! Idén egy rendhagyó ONLINE művészeti gála keretében adja át a Kecskeméti Nemzeti Színház a 2019/2020-as évad legjobbjainak az elismeréseket. A jelen helyzetben nem tudja a teátrum a szponzorok segítségével támogatni a díjazottakat, de ahogy Cseke Péter igazgató elmondta: A lényeg a dicsőség!

online muveszeti gala

A kecskeméti Oscar-gálaként emlegetett évadzáró esemény nem maradhat el, ezúttal online formában történik meg az évad ünnepélyes lezárása. Az élőben közvetített művészeti gála, ahol az évad emlékezetes pillanataiból láthatnak majd részleteket a nézők, június 2-án án, este 7-kor lesz elérhető lesz a színház Facebook oldalán, Youtube csatornáján és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon.

Szavazni a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2019/2020-as évadának nagyszínházi, kamara- és stúdiószínházi bemutatóira, az azokban közreműködő művészekre, jelmez-és díszlettervezőkre lehet. Egy űrlapon egy személyt maximum két kategóriában lehet jelölni, valamint legalább öt kategóriában kell jelöltet megnevezni. 

Szavazni 2020. május 28. éjfélig lehet ezen a linken.

online muveszeti gala

A megszokott kategóriák mellett a színház saját díjait is átadják az est folyamán. Így a Latabár-díj és a Csizmadia-díj idei nyertesei is kiderülnek az online térben.

 

Kapcsolódó cikkünk:

A POSZT-díjas Bánk bán – Kecskeméti online közvetítés

 

 

Hozzászólások