“Tehetséggondozás felsős fokon” – Már csak 1 hét, és lezárul a jelentkezés az MCC FIT Programba! A FIT Program 2020 őszén induló új évfolyamába 2020. június 30-ig lehet jelentkezni. Budapest, Beregszász, Kecskemét, Miskolc, Sepsiszentgyörgy, Szolnok, Pécs és Veszprém szeretettel várja új FIT-es diákjait!

tehetseggondozas

A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programja (FIT Program) felső tagozatos általános iskolásoknak nyújt tehetséggondozó, gazdagító képzést. Bővebben ITT olvashat róla.

Az oktatási program a résztvevők számára az 5. évfolyamon teljes mértékben ingyenes, ez a hétvégi foglalkozásokon és a nyelvórákon túl a program során kiadott segédanyagokra és az e-learning rendszer használatára is kiterjed.

A helyek egyre fogynak a különböző régiókban, ne maradjon le Ön se! Továbbra is szeretettel várjuk minden olyan negyedikes diák jelentkezését, akik idén ősszel lépnek ötödik osztályba! Amennyiben ismer olyan tanulót, akit érdekelne Programunk, és még nem regisztrált, megköszönjük, ha értesíti erről a szuper lehetőségről!

Jelentkezés ITT.

Mathias Corvinus Collegium “Tehetséggondozás felsős fokon”

 

Kapcsolódó cikkünk:

Legyél Te is FIT-es diák E-learning kurzusokkal!

 

 

Hozzászólások