Kreatív Alkotóműhelyek az Ifjúsági Otthonban – 2018. március 14-én, szombaton KERÁMIA WORKSHOP műhelyfoglalkozás indul a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban ifjúsági és felnőtt korosztálynak. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők!

„Kerámia terítéken” – Ezt a nevet adták az induló műhelyfoglalkozási  sorozatnak. Egyre divatosabbak az egyedi mintázatú, színes, kicsit girbe-görbe étkészletek. Ha Ön is szeretné a családi asztalt feldobni egy-egy saját készítésű darabbal, kapcsolódjon be a foglalkozásba.
Időpont: 2018. március 10-én, szombaton  14.00 óra


„KÉSEM, VILLÁM, KANALAM”
Workshop sorozat 2. alkalmával különleges díszítésű kis evőeszközöket készíthetnek.  A színes kiskanalak hasznosak lehetnek a cukor, kávé, kakaó adagolásában. Mindezt kiegészíthetik egy sajtvágó lappal. Vegye figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel megy haza, mert az Ön által készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így az elkészült munkáit két hét múlva viheti haza.
Foglalkozásvezető: Lőrincz Luca keramikus
Részvételi díj: 3000 Ft (ez egy db egységes workshop csomagot takar, ezt az egységcsomagot gyermekével közösen is feldolgozhatja)

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket 2018. március 6-ig várják!

A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor!

További információ: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu, 20/4212-589
Időpont: 2018. március 24., szombaton 14.00 óra


„TORTA-TÁLAM”
Workshop sorozat 3. alkalmával készülődés a tavaszi ünnepekre. Ha velünk tart, egyedi tortatálon tálalhatja majd a tortáit.
Vegye figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel megy haza, mert az Ön által készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így az elkészült munkáit két hét múlva viheti haza.
Foglalkozásvezető: Lőrincz Luca keramikus
Részvételi díj: 3000 Ft (ez egy db egységes workshop csomagot takar, ezt az egységcsomagot gyermekévell közösen is feldolgozhatja)

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket 2018. március 20-ig várják!

A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor!

További információ: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu, 20/4212-589

 

Hozzászólások