Izgalmas foglalkozások várják az  óvodai és iskolai csoportokat Kecskeméten az Ifjúsági Otthonban. Minden érdeklődő csoportot nagy szeretettel fogadnak.

Vizuális és kézműves foglalkozások
Együtt készülnek az édesanyák köszöntésére! Mestereik segítségével különleges, egyedi ajándékot készíthetsz édesanyádnak, nagymamádnak.
A foglalkozásokra –hétfőtől-péntekig 9.00-15.30 óra között – előzetes bejelentkezés alapján tudják fogadni a csoportokat. Az árak egy tárgy elkészítést jelentik.
Jelentkezés, időpont egyeztetés: Acsai Rita, acsai.rita@hirosagora.hu, 20-4212-589


Kerámia csoportfoglalkozások
Ismerkedés az agyaggal, alakíthatóságával, nyomatok, állat- és emberfigurák mintázása, sípok, gyermekjátékok, tányér és bögrefestés, ünnepekhez kapcsolódó ajándéktárgyak készítése.
Képes ajánlatukat keresse honlapukon, és facebook oldalukon.
Foglalkozásvezető: Gömöry Dorottya, Lőrincz Luca
Részvételi díj: 700 Ft/fő
AKCIÓ!
Egyszínű mázas tárgy készítése esetén a részvételi díj 1400 Ft helyett most csak 1000 Ft/fő. A kedvezmény május 15-ig vehető igénybe.


manóART csoportfoglalkozások (új)
A mindennapok sűrűjében egy csöppnyi kreatív kikapcsolódás. Az alkotás öröme a szeretett pillanatokért – anyák napjára, ünnepekre – fából, papírból, textilből.
Képes ajánlatunkat keresd honlapjukon és facebook oldalukon.
Foglalkozásvezető: Hájas Réka és más mesterek
Részvételi díj: 700 Ft/fő


RE-MIX csoportfoglalkozások
Kreatív és környezettudatos foglakozás. Az izgalmas újrahasznosítás során életre kel a lyukas bicikligumi, az összefilcesedett gyapjúpulcsi, vagy éppen a reklámújság…
Választható foglalkozások: textil lények maradék anyagból, merített papír (levélpapír, ajándékkártya, falikép készítése), re-ékszer készítés, bicikligumi állatkert.
Foglalkozásvezetők: Oláh Edit, Barkóczi Titanilla és más kézműves mesterek
Részvételi díj: 400 Ft/fő


ANIMÁCIÓS TITKOK csoportfoglalkozások (új)
A KÉPRŐL KÉPRE ANIMÁCIÓS FILMES MŰHELY szellemi és technikai adottságaiból adódó, szórakoztató-oktatási lehetőség iskolai csoportok számára. A 2 órás foglalkozás (esetleg foglalkozás-sorozat) 13-15 fős (!), 5-12 osztályos, vagy középiskolás csoportok részére.

 Program:

  • 15-20 perc, rövid animációs filmtörténet, kiemelt hangsúlyt fektetve a különböző animációs technikák vetített, képes és szóbeli bemutatására, valamint a készítés módjának és technikájának megismertetésére.
  • 100-110 perc animációs gyakorlatok, amelynek keretében mindenki a gyakorlatban is kipróbálhatja a különböző animációs filmkészítési technikákat; miközben átélheti a megmozdítás, az életre keltés (animálás) élményét. A részvételhez rajztudás nem, de kíváncsiság és némi kreativitás szükséges. Az elkészült munkákat egy kollektív pendrive-ra átírva, megkapja az osztály.

A 2000-től működő Műhely – bár a legkorszerűbb képrögzítő- és számítógépes technikát, számítógépes programokat használja – tevékenységét a tradicionális, kézműves: a rajzolt, a gyurma, a báb, a homok, fehér-tábla, stb. animációs technikákkal létrehozott filmek készítésére alapozza, amely technikákat a résztvevők a kétórás foglalkozásokon megismerhetik, és ki is próbálhatják. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Foglalkozás vezetők: Szoboszlay Péter, animációs filmrendező, vezetőtanár; Fazekas László, számítógépes animátor, rendszergazda, Gulyás Kis Ágnes, animációs asszisztens

Részvételi díj: 1200 Ft/alkalom/fő

 

Hozzászólások