PaintCocktail – Ahol a szórakozás és a művészet találkozik. 2018. március 5-én, hétfőn este egy zártkörű nyitóesemény keretében első alkalommal nyitotta meg kapuit Kecskeméten a kreativitást, szórakozást és kultúrát vegyítő különleges  PaintCocktail, amely mostantól havonta két alkalommal várja a szórakozni vágyókat a városban.

A PaintCoctail Budapesten már számos népszerű szórakozóhelyet és éttermet meghódított, összesen több mint tízezer ember arcára csalva mosolyt. Mostantól pedig Kecskemét lakói is megismerhetik az alkotás, a szórakozás és a felhőtlen jókedv izgalmas alternatíváját. A résztvevők minden alkalommal profi instruktor segítségével, egy körülbelül kétórás program keretében előképzettség nélkül varázsolhatnak szebbnél szebb festményeket a vászonra, miközben koccinthatnak a barátaikkal, kollégáikkal.

A körülbelül kétórás kreatív kikapcsolódást ígérő programhoz előképzettség nem szükséges, a sikerélmény azonban így is garantált. Az instruktorok lépésről lépésre segítik a résztvevőket, hogy olyan saját festményt alkothassanak, amelyet otthon a falra is kitehetnek, de akár egyedi ajándékként is szolgálhat, hiszen az este végén mindenki hazaviheti a saját alkotását. A lényeg a kikapcsolódás és az egyedülálló élmény: itt semmi sem szabhat határt a jó hangulatnak!

A szervezők biztosítják a vásznat, az ecsetet és a festéket, az instruktor pedig gondoskodik arról, hogy a festés lépésről lépésre tökéletesen álljon össze. Így pedig az eseményről minden résztvevő elégedetten és maximálisan feltöltődve térhet haza.

“Manapság az emberek sokszor megelégszenek az instant megoldásokkal és a szabadidő eltöltésére is gyors és egyszerű lehetőségeket keresnek. Én hiszek abban, hogy nem minden erről szól, és a szórakozással kombinált alkotás élvezetes alternatíva lehet az eddig megszokott kikapcsolódási formák mellett” – mesélte az eseményen Hampuk Richard, a PaintCocktail alapítója, majd hozzátette: “Életemben először az Egyesült Államokban vettem részt egy hasonló programon, és azonnal tudtam, hogy ezt Magyarországon is meg kell honosítanom. 2014-ban sikerült megszerveznünk az első PaintCocktailt, onnantól pedig nem volt megállás. Örülök, hogy eljutottunk Kecskemétre is.”

A PaintCocktail egy hiánypótló program, amely tartalmas és felszabadító élményt nyújt azok számára, akik egy este erejéig szeretnének kiszakadni a monoton hétköznapokból. Ha magánszemélyként jelentkeznél, akkor a program weboldalán találod meg a következő eseményeket, a jó hírünk pedig az, hogy az előre meghirdetett alkalmakon kívül zártkörű csoportos PaintCocktail is rendelhető, legyen szó lánybúcsúról vagy akár csapatépítőről.

További információ és az események időpontjai itt találhatók.

A PaintCocktailról:

A PaintCocktail megalapításának gondolata egy vidéki srác, Hampuk Richárd fejéből pattant ki, aki Rippl-Rónai és Vaszary városából, Kaposvárról származik, és hisz abban, hogy a szórakozással kombinált alkotás élvezetes alternatíva lehet az eddig megszokott kikapcsolódási formák mellett. Így született meg 2014-ben a 2 óra kreatív kikapcsolódást ígérő kultúrprogram, ahol mindenki megtapasztalhatja, hogy előképzettség nélkül is képes megfesteni egy akár ajándékozásra is alkalmas festményt. A PaintCocktail Budapest mellett már a győri és a kecskeméti közönség számára is elérhető, és eddig több, mint 10.000 ember arcára csalt mosolyt.

 

 

Hozzászólások