Legyél Te is FIT-es diák! Habár közel 1 hónapja már, hogy felfüggesztettük a hétvégi foglalkozásainkat, az MCC FIT Program munkája töretlenül és vidáman folyik tovább online formában. Kérem, tekintse meg alábbi híreinket!

legyel

Nagy örömmel tudatjuk Önnel, hogy Programunk toborzási időszaka a mai napon elindult! Sok szeretettel várjuk minden olyan negyedikes diák jelentkezését, akik a következő tanév őszén lépnek ötödik osztályba! Legyél Te is FIT-es diák!

A FIT Program 2020 őszén induló új évfolyamába június 30-ig lehet jelentkezni! Budapest, Kecskemét, Miskolc, Szolnok, Pécs és Veszprém szeretettel várja új FIT-es diákjait! Ha ismer olyan tanulót, aki szívesen venne részt izgalmas Programunkban, megköszönjük, ha értesíti erről a fantasztikus lehetőségről!
A jelentkezési felületet megtalálja honlapunkon!

  • Kérjük, tekintse meg ízelítő videónkat Programunkról!
  • Információs videósorozat
    Tájékoztatjuk, hogy elindítottuk INFORMÁCIÓS VIDEÓSOROZATUNKAT, amelyben szakembereink adnak pontos útmutatást az eredményes otthoni tanulásról, a stresszkezelésről, a szülői kommunikációról és az immunerősítő táplálkozásról is.
  • Sorozatunk szereplői Programunk oktatói; dr. Constantinovits Miklós, sürgősségi orvos, Sziráki Zsófia, dietetikus, táplálkozástudományi szakember Constantinovits Milán, Programunk szakmai vezetője.
  • A videókat a képekre kattintva tekintheti meg:

 

 

 

  • FIT- kiadványaink: Megjelentek az új, 2020-as FIT-es kiadványaink is! Az új arcokban és vidám képekben gazdag füzetünket és flyereket tekintse meg Ön is itt! 
  • Otthoni tanulás az e-learning-kurzusokkal: Továbbra is futnak tovább az e-learning-kurzusok, amely által biztosítani tudjuk FIT-es diákjaink számára tanulmányaik folytatását és az egyéni fejlődés nyomon követését, beleértve az angol oktatást is.

Hiszünk abban, hogy a FIT Program összetartó közössége megerősödve kerül ki a jelenlegi helyzetből, és minél előbb személyesen is találkozhatunk kedves FIT-es diákjainkkal!

Köszönjük, hogy érdeklődésével Ön is támogat Bennünket!

Constantinovits Milán szakmai vezető
MCC FIT Program Tihanyi Alapítvány

Kapcsolódó cikkeink:

Indul a FIT KALAND országos tehetségverseny!

Mathias Corvinus Collegium – Fiatal Tehetség Program

 

 

 

 

Hozzászólások