Köszönjük szépen, hogy ilyen türelemmel kitartottak, és figyelemmel kísérik jelenleg is a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház működését. A bérletes előadásokkal kapcsolatos információk összefüggtek azzal, milyen feltételek mellett tudjuk pótolni az elmaradt az előadásokat, így most érkezett el az idő, hogy erről tájékoztatás jelenjen meg a nézőink számára.

tajekoztatas elmaradt berletes

Az elmaradt nagyszínházi 5+1 bérlet, a karácsonyi bérlet, szelvénybérlet, valamint egyetemi bérlet előadásinak számának függvényében az alábbi kompenzációkat kínáljuk:

A) Akik egy nagyszínházi előadást nem láttak:
– Minden bérlőnek pótoljuk a Száll a kakukk fészkére című előadást. Az előadások időpontjait később közöljük.

B) Akik kettő vagy annál több nagyszínházi előadást nem láttak:
– Minden bérlőnek pótoljuk a Száll a kakukk fészkére című előadást, ezen felül választhatnak, hogy a Társasjáték New Yorkban vagy a Gardénia című produkciót is megtekinthetik kompenzációként. Az előadások időpontjait később közöljük.

Bérlethányadot, elmaradt bérletes előadások jegyárait sajnos nem áll módunkban visszafizetni, de a fenti kompenzációkkal szeretnénk kárpótolni önöket.

Előbérletezés

2020. június 15.-2020. augusztus 15. -10%

Azok a nézők, akik június 15. és augusztus 15. között írásban jelzik a berlet@kecskemetinemzeti.hu e-mail címen, hogy szeretnék megváltani bérletüket a 2020/2021-es évadra, 10 % kedvezményt kapnak az árból.

2020. augusztus 16-tól megkezdődik a bérletezés a szabad helyekre. A 2020/2021-es évad bérletárai változatlanok lesznek, áremelés nem történt. (5 nagyszínházi és választható kisszínházi előadást tartalmaz a bérlet)

Tájékoztatás a Jegyirodák nyitvatartására vonatkozóan:
Jegyek (nem bérletes jegyek!) visszaváltása személyesen a Jegypénztárakban: 2020. június 16.-június 26.

Június 27.-augusztus 15. ZÁRVA (Ebben az időszakban csak e-mailen érhetők el a kollégák.) Augusztus 16-tól NYITVA.

Kérjük, kövessenek minket közösségi oldalainkon és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon! Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra, hogy mielőbb találkozhassunk: a Színházban!

Kecskemét, 2020. 05. 21.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Online művészeti gála a kecskeméti színházban