A szabadság és a nyári szünet után mindannyian lebarnultan és kipihenten szeretnénk visszatérni a munkahelyre vagy az iskolába és zsebre tenni az elismerő tekinteteket… De ember legyen a talpán, aki nem csábult el a strandbüfé lángosai, jégkrémes pultjai vagy a baráti bográcsok előtt egyszer-kétszer… vagy inkább többször. Nyáron fogyni egyszerűnek is tűnhet, hiszen tombol a dinnyeszezon, a barack, a bogyós gyümölcsök és friss zöldek mind kéznyújtásnyira vannak tőlünk. Nyaralás közben azonban kevésbé gondolunk a kalóriákra.

Életmódot váltani sosem könnyű, kemény elhatározás szükséges hozzá. Meg kell találni azt az új utat, mely nemcsak testünknek, de lelkünknek is tökéletes irányt mutat. A Napsugár Életház karcsúsító programja egyénre szabott, hosszú távú megoldást kínál mindenkinek, szakértői segítséggel, egy növényi étrenden alapuló táplálkozásmód bemutatásával. A karcsúsodás a hét végére csodás eredmény, de a lényeg az életmódváltásban van.

A hét során megismerhető növényi étrend mellett szóló legfontosabb érv, hogy segít egészségünk hosszú távú megőrzésében, illetve megelőzhető általa a legtöbb civilizációs betegség is. A növények gazdag vitamin-, nyomelem- és enzimforrások, ezzel biztosítják a jó emésztést, a fontos tápanyagok bejutását a szervezetbe, valamint azok helyes felszívódását is. A vegán étrend egyik bizonyított következménye az immunrendszer megerősödése, hiszen a növényi ételek tökéletes egyensúlyban tartalmazzák a szénhidrátot, a fehérjét és a zsírokat. Növényi étrend mellett sokkal kisebb az esélye a magas koleszterinszint kialakulásának, így csökken a szív- és érrendszeri megbetegedés fellépésének kockázata, és a túlzott mértékű fehérjebevitel káros következményei sem érintik az így élőket. A vegán étrend frissessége és üdesége önmagában élmény, hiszen csendben olvasztja a centiket, kalóriaszámlálgatás nélkül. Tartósan kontúr-, kedv- és közérzetjavító!

A Napsugár Életház ebbe a világba nyújt betekintést augusztus 16. és 23. között. A speciális zsírégető, alakformáló edzések után gyógy-, sport- és mau-uri masszőrök veszik kezükbe az irányítást. Lesz nyirokmasszázs és testtekercselés is, mely hozzásegít a méregtelenítő folyamatok beindulásához. A közeli pilisi természetvédelmi területen intenzív Nordic Walking és közös túra váltogatja egymást. Augusztus 20-án pedig nagyon figyelünk, hiszen az akkor mért átlaghőmérsékletnek megfelelő százaléknyi kedvezmény jár minden karcsúsodónak!

Az esti szaunázások a méregtelenítés mellett a lazítást is szolgálják. A napi karcsúsító menü a vegán étrenden alapszik, mely recepteket helyben meg is tanulhatják a résztvevők, hogy később is zökkenőmentesen folytatódhasson az életmódváltás. A biorezonanciás állapotfelmérés is a program része, amely révén mindenki teljes képet kaphat szervezetének jelenlegi állapotáról és  a számára megfelelő táplálkozási rendszerről. Lesz irányított akvarellfestés, illetve a helyes testi és tudati táplálkozásról szóló “kerekasztal” beszélgetés is, szakértőkkel. A hét megkoronázásaként, hazamenet előtt a külső „ragyogást” fokozandó, a ház kozmetikusa kényeztető arcmasszázzsal és nappali sminkkel búcsúztat el mindenkit és nyitja meg a kaput egy megújult önképnek!

Részletekről és a szakértőkről a Napsugár Életház honlapján olvashatunk.

Forrás: Arteregó Kft.

2013. július 23.