Eltelt a nyár, és társ nélkül csapsz bele a rozsdaszínű őszbe? Avart rugdosni egyedül is jó móka, de azért jó, ha mellettünk sétál a szívünk választottja! Biztosan nyitott szemmel jártál, és nem zárkóztál el az ismerkedés elől, sőt, akár telítődtél is első randikkal, sikertelen sokadik találkozókkal, esetleg idegesítő üzenetekkel. A hosszú téli estéket van kivel töltened?

Hogy megtaláld a kiutat, és ne csapongj céltalanul a társkereső oldalak között, a CUPYDO Társkereső hasznos tanácsokkal lát most el!

hosszu teli estek
Fontos, hogy hol keresel!

Az első és legfontosabb, hogy tudd, hol keresd a társad! Manapság már bárki gyárthat ilyen-olyan alkalmazásokat, hozhat létre csilli-villi honlapot, ha közben nem a felhasználók boldogulása az elsődleges cél, hanem a pénzkereseti lehetőség.

Ha a regisztrált társkeresők boldogsága a cél, akkor fontos, hogy újra és újra felhívd a társkeresők figyelmét: csak őszintén és tisztességesen lehet társra lelni! Hogy csak a teljesen és pontosan kitöltött profil adatlapok láttán lehet elvárni azt másoktól, hogy érdeklődést mutassanak az irányunkba. Hogy fontos, hogy bármelyik nem kezdeményezhet, sőt kell is, hogy kezdeményezzen! Hogy ne ütközzön senki technikai akadályokba, aki társat keres, nem pedig informatikai képzést.

Térképezd fel a múltad!

Ha kizártad az arctalan appokat, a mindenhonnan kéretlenül ömlő, sokszor rém kellemetlen üzeneteket, több időd jut arra, hogy átgondold, a múltbéli kapcsolataidban és az eddigi társkereső akcióidban mi volt a hiba, mi nem stimmelt, mit hibáztál te, és mi volt a másik fél vétke.

Ha senkit nem hagysz ki, és alaposan számba veszed az élményeid, akkor lehet, hogy felfedezel visszatérő motívumokat. Rájössz arra, hogy hol mennek tévútra a kapcsolataid, vagy esetleg melyik az a férfitípus, akit biztosan érdemes lesz kerülnöd, és ki az, akit szívesen tudnál magad mellett, amikor kint már javában szakad a hó!

Bár elsőre kicsit meredeknek tűnik, de jelentősen megkönnyíti a társkeresést: nyiss egy naplót, ahova le tudod írni ezeket a gondolatokat, emlékfoszlányokat, elvárásokat, igényeket és álomképeket. Minél többet írsz róla magadnak, annál jobban kikristályosodik előtted az ideális férfi és a működő párkapcsolat képe.

Ha már elő is kaptál egy füzetet, akkor nyugodtan megteheted az első lépést: regisztrálj a CUPYDO fényképes társkeresőre, és nézz körül bátran!

Tervezd meg a jövőd!

Ha látod a füzetedben a gondolataid, és közben látod a “felhozatalt”, a sok színes adatlapot, akkor még közelebb kerülsz a célodhoz!

Ha a füzetedbe a múltbéli dolgokat leírva húzol egy vonalat, akkor onnantól már a jövőre koncentrálj! Írd le, milyen randikat szeretnél, miről szeretnél beszélgetni a társaddal, milyen értékek fontosak a számodra, mi az, ami számodra teljesen elképzelhetetlen, hol látod magad öt vagy tíz év múlva. Ahogy ezt leírod, nézd meg, mi írtál a regisztrációkor az adatlapodra, és ha kell, módosítsd!

A lényeg: csak őszintén és csak tudatosan, hogy sikeres legyen a társkeresés!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások