Az áprilisi Montázs est vendégei dr. Ittzés Tamás, a sokoldalú Bohém zenész és felesége, Mudrák Mariann énekművész lesznek.

Ittzés Tamás nevét jól ismeri a kecskeméti zeneszerető közönség. Mi több, országos, sőt, világhírnévre is szert tett már a Bohém Ragtime Jazz Band alapítója és vezetője a zenésztársaival együtt.

A márciusi sikeres Bohém Fesztivál után, melyet 27. alkalommal rendeztek meg, bizonyára sok mesélnivaló akad, hiszen a jazz nagyjai léptek fel a Hírös Agóra színpadán.

De beszélgetünk majd a múltról is: gyermekkor, családi háttér és benne a zene szerepe, valamint olyan eljövendő eseményekről, mint a Jazzfőváros Fesztivál a nyáron.

Örömmel ismerkedünk meg Tamás feleségével, Mudrák Mariann énekművésszel, akit már a kecskemétiek is láthattak a Lutherek című ragtime opera egyik főszerepében. (A Miskolci Operafesztiválon történt bemutató után a nyíregyházi színház játssza a darabot.)

Az Ittzés család legifjabb sarja a hároméves Marci, róla is hallunk majd mesét. Már ő is a zeneszeretők táborát gazdagítja lelkesedésével.

Szeretettel várunk mindenkit az Ittzés-Mudrák család Montázs estjére április 21-én, szombaton 16.00 órakor a kecskeméti Katona József Könyvtár nagytermébe.

Vidámságban és zenében nem lesz hiány!

 

 Weninger Erzsébet

 

 

Hozzászólások