Az MTV EMA Hungary és a Hírös Agóra bemutatja: Margaret Island és DZSÚDLÓ Kecskeméten – Az MTV EMA közel 30 éves története során számos európai nagyváros után először jelentkezik Magyarországról. A fő esemény november 14-én élő show-ként tér vissza, melyet a Papp László Budapest Sportarénából közvetítenek szerte a világon.

margaret island

A globális zeneünnepre világsztárok egész sora érkezik hozzánk. A show előestéjén pedig hat magyarországi városban és Budapesten is zajlanak programok a MUSIC WEEK keretében, amely az MTV EMA Hungary hivatalos partnere.

November 13-án, szombaton 19.00 órától a Margaret Island és DZSÚDLÓ ad koncertet Kecskeméten.

Országosan és a nagyvárosokban is hatalmas az érdeklődés az idei MTV EMA díjátadó iránt. Nem csoda, hiszen a fővárosba világsztárok érkeznek, mint például Ed Sheraan vagy a One Republic. A nagyvárosokba pedig hazai zenekarok érkeznek majd, hogy együtt ünnepelje az ország az MTV gálát. Kecskeméten a Hírös Agóra és az Ápoló Klub gondoskodik majd arról, hogy az ingyenes főtéri nagykoncerten mindenki felhőtlenül szórakozzon.

“AZ MTV EMA számunkra idén több okból is izgalmas: egyfelől megtisztelő számunkra, hogy olyan zenekarok mellett, mint a Halott Pénz, Azahriah, Wellhello és Follow the Flow mi is jelöltek vagyunk az MTV Ema-n ‘legjobb hazai előadó’ kategóriában. Másfelől az MTV Music Week keretein belül Kecskeméten adunk egy szabadtéri nagykoncertet a díjátadó előtti estén, ahol Dzsúdló előtt játszunk.

Többször jártunk már Kecskeméten, az Ápolóban és a Hírös Agórában is nagyon lelkes közönség fogadott minket, így nagyon várjuk már, hogy a Fő téren játszhassunk!” – mondta Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője.

„Kecskemét mindig fontos szerepet fog betölteni a karrierem szempontjából. Legfőképpen talán azért, mert itt léptem először színpadra mint Dzsúdló 2019-ben. Előzenekarként mentem, szóval nem számítottam feltétlenül nagy hype-ra, de eszméletlen szeretetet kaptam első perctől a kecskeméti közönségtől.

Azóta bármikor visszamegyek, ez csak fokozódik. Jó fless, hogy most MTV eseménnyel kötjük össze ezt az újabb találkozást. Boldog voltam, amikor tavaly én nyerhettem meg a díjat, meg hát hiper menő, hogy végre Magyarországon kerül megrendezésre az esemény” – mondta Dzsúdló.

 

A részvétel védettségi igazolvánnyal, ingyenesen látogatható, a helyszínen a férőhelyek száma limitált.

 

Hírös Agóra Kulturális Központ

Hírös Agóra programokról itt írtunk

 

 

Hozzászólások