Hosszú kihagyás után újra Éjszakai Forgatag volt a Kecskeméti Spartacusban. 2021. július 30-án került megrendezésre az idei év első Éjszakai Forgataga a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. A Forgatag a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01412 számú pályázat keretében valósult meg. Ugyanezen pályázat keretében a Forgatag előtt a Széchenyiváros megszépítése érdekében délután három órától szemétszedést is tartott a Spari.

ujra ejszakai forgatag

Újra Éjszakai Forgatag:

A késő délutáni órákban a nevezések után a Kecskeméti Vadaskert munkatársa tartott izgalmas előadást a résztvevőknek. Az előadáson a vadaskert történetéről, állatairól hallhattunk, valamint arról, hogy egy vadaskertben dolgozni nem mindig egyszerű és kicsit sem veszélytelen, hiszen sok veszélyes állatnak is otthont ad a vadaskert. A résztvevők láthatták, sőt meg is tapinthatták egy 5 méteres piton bőrét, emellett láthattak mandrill, párduc és teve koponyákat is. További érdekesség, hogy az előbb felsoroltak egykor mind a vadaskert lakói voltak. Az előadás nagy sikert aratott, sok érdekes és új információt tudhattunk meg.

ujra ejszakai forgatag

A darts versenyben egy mezőny indult, ahol mindenki megmutathatta tudását. A hosszú kihagyás után megrendezett Éjszakai Forgatagon szoros volt a verseny. Végül a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Tóth Zoltán állhatott, a másodikra Szabó Anita, a harmadikra pedig Mayer László.

Sport tekintetében a kora esti órákban megkezdődött a haladó asztaliteniszezők versengése, ahol végül Tóth Zoltán bizonyult a legjobbnak, őt követte Novák Attila, majd a 3. helyen Kovács János. Gyorsan követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

ujra ejszakai forgatag

A következő Éjszakai Forgatag augusztus 27-én lesz a szokásos menetrend szerint 17.00-24.00 óráig. A részletes programról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán, illetve a honlapján

 

Hasonló témájú cikkünk a magazinban

 

Hozzászólások